Liiton 60-vuotisjuhliin ilmoittautunut lähemmäs 150 henkeä

8.4.2015

Suomen kääntäjien ja tulkkien liitto juhlistaa lauantaina 11. huhtikuuta 60-vuotisjuhlaansa Astoria-salissa.

Liiton juhlakevät huipentuu liiton 60-vuotisjuhlaan, johon vieraiksi saapuu liiton jäseniä, kääntäjiä ja tulkkeja, sidosryhmien edustajia ja yhteistyökumppaneita sekä aikaisempien vuosien käännöspalkintojen saajia. 

60-vuotisjuhlassa jaetaan liiton huomionosoituksia sekä palkintoja. Juhlagaalan juontaa liiton kunniajäsen, suomentaja Kristiina Rikman ja tervetuliaissanat lausuu liiton hallituksen puheenjohtaja Kristiina Antinjuntti. Juhlassa kuullaan myös jazzia, yleisölle esiintyy upea Timo Lassy Duo (Timo Lassy - saksofoni, Henri Mäntylä - piano).

Juhlassa jaetaan seuraavat kääntämisen ja tulkkauksen alan palkinnot: Kääntäjän kukkanen, Repla, Uljas Attila, Mikael Agricola ja J. A. Hollon palkinto. Agricola- ja Hollon palkinnon tulee jakamaan Tasavallan presidentin puoliso Jenni Haukio.

Palkintogaala on tänä vuonna yhdistetty osaksi liiton 60-vuotisjuhlaa. Juhlaan ilmoittautuneille (ilmoittautumisaika on päättynyt) tarjoillaan illallisbuffet reilun tunnin kestävän palkintogaalaosuuden jälkeen.