Hyvinvointiloma Kalajoella huhtikuussa 2014

26.11.2013

Kääntäjien ja tulkkien sekä journalistien yhteinen hyvinvointiloma järjestetään 22.–26.4.2014 kylpylähotelli Sanissa Kalajoella. Hakuaika päättyy 22.1.2014. Mukaan mahtuu 20 henkilöä.

Hyvinvointiloma tarjoaa mahdollisuuden keskittyä muutaman päivän ajan omaan terveyteensä, hyvinvointiinsa ja jaksamiseensa.

Hyvinvointiloman hinta

Osallistuja maksaa lomasta omavastuuosuuden 20 euroa/vrk/aikuinen. Myös pariskunta voi hakea hyvinvointilomaa yhdellä hakemuksella.

Lomaan sisältyy täysihoito, majoitus kahden hengen huoneissa, lomakohteen allasosaston ja kuntosalin käyttö, yleinen vapaa-ajan ohjelma sekä ryhmän ohjelma.

Miten haet hyvinvointilomaa?

Hyvinvointiloma myönnetään hakemusten perusteella terveydellisin, taloudellisin tai sosiaalisin perustein. Se järjestetään yhdessä Maaseudun Terveys- ja Lomahuollon (MTLH) kanssa ja Raha-automaattiyhdistyksen (RAY) tuella.Huolellisesti täytetty, henkilökohtainen hakemus tehdään MTLH:n kautta lomatukihakemuslomakkeelle, joka palautetaan lomajärjestöön hakuajan loppuun 22.1.2014 mennessä.  Hakemukseen merkitään tieto yhdistyksestä, jonka varaamaa lomajaksoa anotaan.

Hakemuslomakkeita ja hakuohjeita saa MTLH:sta, puh. 010 219 3460, Mannerheimintie 31 B 20, 00250 Helsinki. Hakemuksen voi täyttää myös sähköisesti, www.mtlh.fi.  Lisätietoja saa tarvittaessa osoitteesta lomat@mtlh.fi.

Lomajärjestö tekee lomatukipäätökset ja ilmoittaa hyväksymisestä suoraan hakijalle.