Koneen säätiön apurahat taiteelle ja kulttuurille haussa syyskuun loppuun saakka

27.8.2013

Koneen Säätiön apurahojen haku päättyy syyskuun lopussa. Säätiö myöntää apurahoja mm. taiteen ja kulttuurin hankkeisiin. Etusijalla ovat uudet ja marginaalista nousevat taiteen ja kulttuurin alat sekä taidetta ja kulttuuria uudistavat, uutta luovat ja ajankohtaiset taide- ja kulttuurihankkeet sekä uusia näkökulmia sisältävät hankkeet. Tuen kohteena voivat olla myös hankkeet, joissa tieteen ja taiteen näkökulmat kohtaavat. Apurahoja ei myönnetä yleisesti taiteelliseen työskentelyyn, vaan ennalta esitetyn työsuunnitelman toteuttamiseen. Kaikissa apurahamyönnöissä otetaan huomioon Koneen Säätiön kieliohjelman (2012­2016) painotukset. Kieliohjelman tarkoituksena on suomen, muiden Suomessa käytettyjen kielten sekä suomalais-ugrilaisten vähemmistökielten dokumentointi, analyysi ja tukeminen. Lisää tietoa apurahoista ja hakemisesta:

www.koneensaatio.fi/fi/apurahat/hakeminen

Varaa aika hakuneuvontaan 18.9.:

www.koneensaatio.fi/hakuneuvonta

Koneen Säätiö tukee myös tutkimusta, tietokirjoittamista ja tieteen yleistajuistamista. Lisäksi elokuussa taiteilijat voivat hakea Saaren kartanon residenssiin. Lue lisää residenssihausta:

www.koneensaatio.fi/fi/kartano/hakeminen

Koneen Säätiö tukee humanistista, taiteellista, yhteiskuntatieteellistä ja ympäristöntutkimusta sekä taidetta ja kulttuuria. Säätiö myös pitää yllä taiteilija- ja tutkijaresidenssiä Saaren kartanossa.

www.koneensaatio.fi >www.facebook.com/koneensaatio >www.facebook.com/pages/Saaren-kartano-Saari-residence/185520791493364