SKTL järjestää jäsenille yrittäjyyskoulutusta 15.–16.11.2019

16.10.2019

Suomen kääntäjien ja tulkkien liitto järjestää 15.–16.11.2019 paljon toivotun yrittäjyyskoulutukseen, joka on kohdennettu yritystoimintaa suunnitteleville ja vastikään yrittäjänä aloittaneille SKTL:n jäsenille.

Koulutuksen tavoitteena on jakaa osallistujille perustietoja yrittäjyydestä ja yrittäjyyden aloittamisesta, opastaa yrittäjyyteen liittyvään tiedonhakuun sekä tuottaa jokaiselle alustava liiketoimintasuunnitelma.

Kouluttajana toimii käännösalan pitkän linjan yrittäjä, DI, AmO Sanna Kokkonen, jonka ohjaaman koulutuksen aikana tehdään tehtäviä, joista lopulta syntyy alustava liiketoimintasuunnitelma. Tarkoitus on, että valmistunutta liiketoimintasuunnitelmaa kukin voi käyttää apuna esim. starttirahaa hakiessa.

Tiedätkö sinä jo, mitkä ovat vahvuutesi yrittäjänä? Mitä myyt ja kenelle myyt? Miten käännöstoimialan markkinoilla kannattaa toimia? Miten hinnoittelet työsi? Miten myyt osaamistasi? Mitä ovat tyypillisimmät yrittäjyysmuodot, ja mikä niistä on sinulle paras? Miten lasket budjetin tai laadit liiketoimintasuunnitelman? Mitkä ovat yritystoiminnan riskit ja mitä käytännön toimia yrityksen perustamiseen kuuluu?

Jos suunnittelet yritystoiminnan aloittamista tai olet vastikään aloittanut yrittäjänä, tule mukaan! Kurssi sopii myös alanvaihtajille, päivätyöstä vaikkapa yrittäjäksi siirtyville tai opiskelijoille, jotka aikovat ryhtyä yrittäjiksi käännöstoimialalle.

Viimeinen ilmoittautumispäivä koulutukseen on 27.2.2020. Ilmoittautumisaikaa pidennetty!

 

Tervetuloa mukaan!