Kartoitamme asiatekstinkääntäjien tulotasoa – osallistu SKTL:n jäsenkyselyyn maaliskuun aikana!

8.3.2019

Hyvä SKTL:n asiatekstinkääntäjien jaoston jäsen! Tervetuloa osallistumaan SKTL:n asiatekstinkääntäjien tulotasotutkimukseen. Mitä useampi jäsen kyselyyn vastaa, sitä luotettavampaa ja laajempaa tietoa alasta saamme.

Nyt on aika kartoittaa asiatekstinkääntäjinä toimivien tulotasoa

Olemme lähettäneet kaikille asiatekstinkääntäjien jaoston jäsenillemme sähköpostitse linkin tulotasokyselyyn. Vastaathan kyselyyn – tulokset ovat tärkeitä koko alan kannalta. Jäsenistön ja sen tarpeiden tunteminen on meille erittäin tärkeää. Vastaamalla voit vaikuttaa liiton toimintaan ja hyötyä jäsenyydestä enemmän.

Vastausaikaa on maaliskuun loppuun asti.
 
Kaikkien kyselyyn vastanneiden, yhteystietonsa antaneiden jäsenten, kesken arvotaan kirjakaupan lahjakortti. Arvonta suoritetaan erillään kyselytutkimuksen analysoinnista, joten osoitteensa antaneiden tietoja ei voida yhdistää kyselyn vastauksiin. Arvontaan voit osallistua kyselyn lopussa. 

Kyselystä

Kyselyssä kartoitamme ensin hieman taustatietoja. Voit vastata kyselyyn, olitpa sitten pää- tai sivutoiminen kääntäjä – otamme kyselyssä erilaiset työnkuvat huomioon.
 
Varaathan vastaamiseen aikaa 10–20 minuuttia. 
 
Kyselyn vastauksia ei pystytä yhdistämään yksittäisiin vastaajiin. Kyselyn toteuttaa Satu Wivolin (satu.wivolin@wicon.fi) Wicon Oy:stä. 

Jos olet SKTL:n jäsen ja toimit asiatekstinkääntäjänä, mutta et ole saanut kyselytutkimuslinkkiä, tarkista ensin, että olet varmasti II jaoston jäsen. Tarkista myös sähköpostisi roskapostikansio. Jos et ole saanut kyselyä, ota yhteyttä SKTL:n toimistoon: jasenasiat@sktl.fiJos et ole II jaoston jäsen, mutta toimit asiatekstinkääntäjänä, muistathan hakea II jaoston jäseneksi
 
Kiitos avustasi!