Suosittu käännöstyökalujen vertailukurssimme järjestetään taas 6.3. –muutamia vapaita paikkoja koulutukseen tarjolla!

20.2.2019

Miten käännöstyökalut eroavat toisistaan? Mikä sopii minulle, mikä kannattaa valita? Miten ne toimivat ja mitä ne maksavat?

Järjestämme taas suositun käännöstyökaluja vertailevan koulutustilaisuuden Helsingissä keskiviikkona 6.3. – lämpimästi tervetuloa mukaan kouluttautumaan! Koulutus on suunnattu SKTL:n jäsenille. Tilaisuus sopii varsinkin opiskelijoille, uusille alalle aikoville, käännöstyökalun vaihtamista pohtiville taikka uutta työkalua käyttöön ottaville. Ennakkotietoja käännöstyökalujen käytöstä ei tarvita.

 

Koulutuksessa käännöstyökalukouluttaja ja kääntäjä Dominique Pivard esittelee eri käännösmuistiohjelmia ja niiden ominaisuuksia. Keskitymme seuraaviin yleisimpiin käännöstyökaluihin:

1. SDL Trados Studio

2. memoQ translator pro

3. Wordfast Pro

4. Memsource

5. Esimerkkejä tulee myös monista muista työkaluista: OmegaT, Wordfast Classic & Anywhere, SmartCat, MateCat, Across, Star Transit, Déjà Vu.

 
Jos et ole vielä varma, minkä työkalun valitset tai haluat perehtyä uuteen työkaluun, kannattaa tulla paikan päälle perehtymään ja kysymään!
 
Aika: keskiviikkona 6.3.2019, kello 13–18. Koulutus alkaa kello 13.00 ja päättyy kello 17.30–18.00 yleisön kysymyksistä riippuen. Koulutuksen aluksi on tarjolla kahvit. Kello 15-15.30 pitämme myös kahvitauon. 
 
Paikka: Komedia-sali, SKTL, Meritullinkatu 33, Helsinki (Kruununhaka); sisäpiha, maisemahissillä 2. kerrokseen
 
Kouluttaja: Dominique Pivard
 
Hinta: 55 € (ALV 0 %, jäsenkoulutus, sis. kahvin), opiskelijoille hinta 40 €.
 
Ilmoittautuminen: Muutamia vapaita paikkoja koulutukseen on vielä tarjolla. Ilmoittauduthan mahdollisimman pian. Ilmoittautuminen on sitova. Osallistujat voivat halutessaan lähettää kysymyksiään etukäteen kouluttajalle ilmoittautumislomakkeen kautta.
 

Ilmoittaudu tästä 

Ilmoittautuminen avataan pian. (Vaatii kirjautumisen jäsentunnuksilla. Jos olet unohtanut tunnuksesi, tilaathan ne sähköpostiisi jäsensivujen kirjautumissivulta, kiitos!)
 
Koulutus on tarkoitettu vain SKTL:n jäsenille. Paikkoja on rajoitettu määrä ja täytämme ne ilmoittautumisjärjestyksessä. Vahvistamme paikat ilmoittautumisajan päätyttyä. Koulutus järjestetään, mikäli vähimmäisosallistujamäärä täyttyy. Laskutamme koulutuksen ilmoittautumisajan päätyttyä sähköpostitse. Jäsenkoulutusten ollessa kyseessä, voimme laskuttaa vain yksityishenkilöitä.
 
 
Muistathan, että SKTL:n jäsenet saavat alennusta joistain käännöstyökaluista. Tutustu jäsenetuihimme jäsensivuilla!
 
 
Lämpimästi tervetuloa!