Tule harjoittelijaksemme!

14.1.2019

Suomen kääntäjien ja tulkkien liitto (SKTL) ja Kieliasiantuntijat ry etsivät yhteistä korkeakouluharjoittelijaa neljäksi kuukaudeksi toteuttamaan Kansainvälisen kääntäjienpäivän seminaaripäivää.

Harjoittelu jakaantuu keväälle 2019 ja alkusyksylle 2019. Harjoittelun ensimmäinen osa on 1.4.–31.5. ja toinen osa 19.8.–13.10.

Ensisijaisesti harjoittelija osallistuu Kansainvälisen kääntäjienpäivän suunnitteluun ja järjestämiseen.

Hän osallistuu myös järjestöjen opiskelijatoiminnan päivitys- ja kehittämisprojekteihin ja järjestöjen muihin toimisto- ja viestintätehtäviin.

Harjoittelijaltamme odotamme

  • - Kieli-, käännös- tai tulkkausalan opintoja
  • - Innostusta hyvän työelämän kehittämisen ja järjestötoimintaan
  • - Hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja
  •  

Arvostamme kokemusta ainejärjestötyöstä ja tapahtumien järjestämisestä. Oma-aloitteisuus ja aktiivinen ote ovat välttämättömiä työssä.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden päästä tutustumaan vaikuttamistyöhön sekä kieli- ja käännösalan työelämän rakenteisiin. Harjoittelun kautta pääset laajentamaan omia verkostojasi koko Suomen laajuisesti. Tuo rohkeasti oma aktiivisuus ja innostuneisuus esille!

Harjoittelu soveltuu hyvin esimerkiksi kääntämisen ja tulkkauksen tai viestinnän maisterivaiheen opiskelijalle. Harjoittelu jakautuu Suomen kääntäjien ja tulkkien liitto SKTL:n ja Kieliasiantuntijat ry.n kesken ja työntekopaikka on keväällä Kieliasiantuntijoiden toimistossa, syksyllä SKTL:n toimitiloissa.

Harjoittelu on kokoaikainen (37,5 h/vk). Tehtävä pitää sisällään jonkin verran matkustamista ja iltatöitä. Palkkaus: 1250 e/kk ja lounasetu.

Kieliasiantuntijoiden toimisto sijaitsee Helsingin keskustassa (Pohjoisesplanadi 21 B 7) hyvien kulkuyhteyksien päässä. Mukavassa työyhteisössä on neljä järjestöä ja kahdeksan työntekijää. SKTL:n toimisto sijaitsee Etu-Töölössä (Hietaniemenkatu 2). SKTL:n palveluksessa on neljä työntekijää ja toimistoyhteisössä kaksi muuta kulttuurialan järjestöä.

Hakuaika: 14.1.–25.1.2019.

Lähetä vapaamuotoinen hakemus ja ansioluettelo sähköisesti sekä SKTL:n toiminnanjohtajalle kristiina.antinjuntti@sktl.fi että Kieliasiantuntijat ry:n toiminnanjohtajalle hanna.gorschelnik@kieliasiantuntijat.fi.

Haastattelut järjestetään Helsingissä 31.1.–1.2.2019. Tarvittaessa haastattelu voidaan toteuttaa etänä. Harjoittelija valitaan 15.2.2019 mennessä.

 

Lisätietoja:

Suomen kääntäjien ja tulkkien liitto, toiminnanjohtaja Kristiina Antinjuntti, puh. 0400 504 234, kristiina.antinjuntti@sktl.fi

Kieliasiantuntijat ry, toiminnanjohtaja Hanna Gorschelnik, puh. 050 5762553, hanna.gorschelnik@kieliasiantuntijat.fi