SKTL:n jäsen, näin käsittelemme henkilötietojasi

25.5.2018

EU:n tietosuoja-asetusta on ryhdytty soveltamaan tänään perjantaina 25.5.2018 kaikissa EU:n jäsenmaissa.

Olemme SKTL:ssä julkaisseet uuden tietosuojaselosteen aikaisemman rekisteriselosteemme tilalla. Uudessa selosteessa olemme tarkentaneet jäsenrekisterimme henkilötietojen käsittelyperusteita ja -käytänteitä sekä rekisteröityjen oikeuksia. Tähänkin asti olemme käsitelleet kaikkia henkilötietoja huolellisesti, joten suuria muutoksia vanhaan verrattuna ei ole tehty.

Tietosuojakäytäntöihimme ja tietosuojaselosteeseemme voit tutustua verkkosivuillamme.

Jos sinulla on kysyttävää omista jäsentiedoistasi tai siitä, miten käsittelemme yhdistyksessämme jäsentietoja, otathan yhteyttä SKTL:n toimistoon sähköpostitse osoitteessa jasenasiat@sktl.fi, kiitos.

 

Muistathan pitää myös omat tiedot ajan tasalla

Voit myös tarkistaa jäsenrekisterissä olevat tietosi Jäsensivujen kautta kirjautumalla omilla tunnuksillasi jäsensivuille osoitteessa www.sktl.fi/jasenyys/jasensivut.

Jäsenrekisterin tiedot näet edelleen aivan kuten ennenkin kohdasta perustiedot ja kääntäjä- ja tulkkihakupalveluun ilmoittamasi tiedot kohdasta julkiset tiedot. Jos huomaat tiedoissasi päivitettävää, voit itse päivittää suurinta osaa tiedoistasi jäsensivujen kautta.

Jos olet ilmoittanut tietojasi kääntäjä- ja tulkkihakupalveluumme verkkosivuillemme www.sktl.fi/hakupalvelu, voit tarkistaa hakupalvelusta suoraan, mitä tietoja sinusta näkyy julkisina. Voit käydä muokkaamassa julkisia tietojasi jäsensivujen kautta.