Suomen kääntäjien ja tulkkien liiton sääntömääräinen kevätkokous 2018

24.3.2018

Kokous pidettiin Tampereella Original Sokos Hotel Ilveksen tiloissa.
Kokouksen puheenjohtajana toimi Hanna Lappalainen (keskellä) ja sihteerinä SKTL:n toiminnanjohtaja Kristiina Antinjuntti. SKTL:n puheenjohtaja Heikki Karjalainen esitteli kokouksessa toimintakertomuksen.
Tampereen paikallisosaston toimikunnan edustajia yhteiskuvassa. Vasemmalta oikealle: rahastonhoitaja Hanna Lappalainen, varapuheenjohtaja Pia von Essen, puheenjohtaja Sirpa Alkunen sekä opiskelijajäsenet Senja Ukkonen ja Anna Beckers.
SKTL:n jäsen, kääntäjä Owen Witesman (keskellä) kertoi Vihtorin kirjamessuilla työstään suomalaisen kirjallisuuden englannintajana. Haastattelijoina Markus Määttänen ja Salla Simukka.

Kokous pidettiin Tampereella Original Sokos Hotel Ilveksen tiloissa lauantaina 24.3.2018. Kyseessä oli toinen kerta kun liiton kevätkokous järjestettiin Tampereella ja viides peräkkäinen vuosi, kun kevätkokous on pidetty liiton paikallisosaston isännöimänä.

Kokouksen puheenjohtajana toimi Hanna Lappalainen ja sihteerinä SKTL:n toiminnanjohtaja Kristiina Antinjuntti. Kokoukseen osallistui yhteensä 17 jäsentä. Paikalla oli 13 varsinaista jäsentä ja 4 opiskelijaa. 1 jäsen oli edustettuna valtakirjalla.

Kevätkokouksessa käsiteltiin sääntömääräiset asiat: liiton vuosikertomus ja tilinpäätös vuodelta 2017. Lisäksi Eva Malkille myönnettiin hopeinen ansiomerkkki.

Hotelli Ilveksessä järjestettiin samana päivänä myös Vihtorin kirjamessut, joille jäsenet saattoivat osallistua ennen kokousta ja sen jälkeen.