Haku Särön Oder-residenssiin päättyy 28.2.2018

6.2.2018

Suomen kääntäjien ja tulkkien liiton jäsenet (jaostosta riippumatta) voivat hakea SKTL:n yhteistyökumppanin Särö ry:n Saksan ja Puolan rajalla Frankfurt Oderin kaupungissa sijaitsevaan Oder-residenssiin vuoden 2018 jaksoille. Residenssi on tarkoitettu ensisijaisesti työskentelyyn, joten edellytämme kaikilta hakijoilta työsuunnitelmaa.

Haettavana on kahden viikon jakso loppuvuodesta 22.12.2018–5.1.2019. Kahden viikon majoitusjakso on lauantaista lauantaihin eikä lyhyempää jaksoa voi hakea.

Käytössä on

·       kahden hengen huone (16m2, 2hh), jossa on parisänky, työpöytä ja vaatekaappi tai

·       yhden hengen huone (10m2, 1hh), jossa on yhden hengen sänky, työpöytä ja vaatekaappi tai

·       koko residenssiasunto (86m2, 3hh).

Huoneistossa on erkkeri-ikkunainen yhteistyötila, ruokailutila ja keittiö, jossa on jääkaappi ja sähköuuni ja -hella. Kylpyhuoneessa on pyykinpesukone. Asunnossa on langaton nettiyhteys. Särö ry antaa vieraiden käyttöön liinavaatteet ja pyyhkeet. Asunto on tarkoitettu korkeintaan kolmen ihmisen yhtäaikaiseen oleskeluun. 

Hinnat kahden viikon jaksolla

·       kahden hengen huone (1 huone, 1–2 hlöä) 420 €

·       yhden hengen huone (1 huone, 1 hlö) 280 €

·       koko residenssi (2 huonetta, 1–3 hlöä) 700 euroa

 

HAKULOMAKE

Hakemuksen liitteenä tulee olla vapaamuotoinen työsuunnitelma, jonka perusteella oleskelujaksoa haetaan (enintään yksi A4). Saatuasi myönteisen päätöksen sinun on vahvistettava viikon kuluessa, otatko residenssijakson vastaan. Ilmoitus on sitova. Hakemuksen pääset laatimaan kirjautumalla jäsentunnuksillasi jäsenosioon.

Hallituksen nimittämä kolmen hengen residenssityöryhmä käsittelee hakemukset hakuajan päätyttyä. Mikäli on useita työsuunnitelmaltaan samanarvoisia hakemuksia, etusija annetaan hakijalle, joka ei aikaisemmin ole ollut residenssissä SKTL:n vieraana. 

Luethan ohjeet verkkosivuilta huolella ennen hakemuksen lähettämistä. Hakuaika päättyy keskiviikkona 28.2.2018