Kopioston sähköinen asiointipalvelu av-tekijöille

14.12.2017

Tekijänoikeusjärjestö Kopiosto on avannut edustamilleen av-alan tekijöille sähköisen asiointipalvelun. AV-tekijän extranetissä yksittäinen tekijä voi hoitaa tekijänoikeuskorvauksiin liittyviä asioitaan.

Uusi sähköinen asiointipalvelu löytyy osoitteesta https://kopiostoextra.fi/av-korvaukset.

Siellä av-tekijä voi

  • - hallinnoida ja ylläpitää omia asiakastietojaan
  • - tehdä tekijänoikeussopimuksen tai jättää maksuvaateen
  • - tarkastella maksettuja tekijänoikeuskorvauksia ja
  • - selata tv-ohjelmia, joista hän on saanut tekijänoikeuskorvauksia.
  •  

Palveluun kirjaudutaan henkilökohtaisilla pankkitunnuksilla.

AV-tekijän extranet on osa Kopioston oikeudenomistajille tarjottavaa sähköisten asiointipalveluiden kokonaisuutta. Tavoitteena on helpon ja vaivattoman asioinnin mahdollistaminen. 

Kaikki Kopioston vanhat ja uudet asiakkaat ovat erittäin tervetulleita asioimaan uudessa AV-tekijän extranetissä! Lisätietoja ja palautetta palvelusta voi lähettää osoitteeseen tilitys@kopiosto.fi.

 

Kopiosto luovan työn asialla

Kopiosto on Suomen luovaa alaa kattavimmin edustava tekijänoikeusjärjestö: se edustaa 45 jäsenjärjestönsä kautta noin 50 000 luovan alan tekijää ja kustantajaa sekä esittävää taiteilijaa. Myös SKTL on Kopioston jäsen. 
 

Kopiosto varmistaa, että luovan alan ammattilaiset saavat heille kuuluvat korvaukset tekijänoikeuden suojaamien julkaisujen ja av-teosten käytöstä esimerkiksi kouluissa ja kunnissa. Kopioston asiakkaita ovat oppilaitokset, julkishallinto ja yritykset.