Kartoitamme kääntäjien ja tulkkien tulotasoa – osallistu SKTL:n laajaan jäsenkyselyyn kesäkuun aikana!

21.6.2017

Hyvä SKTL:n jäsen! Tervetuloa osallistumaan SKTL:n jäsenistön laajaan tulotasotutkimukseen. Mitä useampi jäsen kyselyyn vastaa, sitä luotettavampaa ja laajempaa tietoa alasta saamme.

Nyt on aika kartoittaa kääntäjien ja tulkkien sekä muiden käännös- ja tulkkausalalla toimivien tulotasoa.

Olemme lähettäneet kaikille jäsenillemme sähköpostitse linkin tulotasokyselyyn. Vastaathan kyselyyn – tulokset ovat tärkeitä koko alan kannalta. Jäsenistön ja sen tarpeiden tunteminen on meille erittäin tärkeää. Vastaamalla voit vaikuttaa liiton toimintaan ja hyötyä jäsenyydestä enemmän.

Vastausaikaa on kesäkuun loppuun asti.
 
Kaikkien kyselyyn vastanneiden, yhteystietonsa antaneiden jäsenten, kesken arvotaan 50 euron arvoinen kirjakaupan lahjakortti. Arvonta suoritetaan erillään kyselytutkimuksen analysoinnista, joten osoitteensa antaneiden tietoja ei voida yhdistää kyselyn vastauksiin. Arvontaan voit osallistua tutkimuksen lopussa. 

Kyselystä


Kyselyssä kartoitamme ensin hieman taustatietoja. Voit vastata kyselyyn, olitpa sitten työsuhteessa tai freelancer taikka yrittäjä – otamme kyselyssä erilaiset työnkuvat huomioon. Voit myös vastata kyselyssä useampaan kuin yhteen osioon, jos toimit käännösalalla useammissa työtehtävissä tai -rooleissa.
 
Varaathan vastaamiseen aikaa 10–15 minuuttia yhtä osiota kohden. 
 
Kyselyn vastauksia ei pystytä yhdistämään yksittäisiin vastaajiin. Kyselyn toteuttaa Satu Wivolin Wicon Oy:stä. 
 
Kiitos avustasi ja aurinkoista kesää!
 
 

Suomen kääntäjien ja tulkkien liitto

 

 

HUOM!

Jos et ole saanut kyselyä

  • –pyydä kyselylinkki SKTL:n toimistolta
  • –tarkista, että sähköpostiosoitteesi on liiton jäsenrekisterissä oikein. Voit tarkistaa yhteystietosi jäsensivuilla. (Jos jäsenrekisterin tiedoissa on puutteita, pääset itse muokkaamaan niitä kirjautumalla omilla tunnuksillasi jäsensivuille.)
  • –ja jos kirjautuminen ei onnistu, olethan yhteydessä liiton toimistoon (jasenasiat@sktl.fi), niin tarkistamme yhteistietosi ajantasaisuuden, kiitos!