Liiton sääntömääräinen kevätkokous Vaasassa lauantaina 18.3.

8.3.2017

Suomen kääntäjien ja tulkkien liitto – Finlands översättar- och tolkförbund ry:n sääntömääräinen kevätkokous pidetään lauantaina 18.3.2017 klo 13.00 Vaasan ammattikorkeakoulun luokkatilassa A2302​, osoitteessa Wolffintie 30, Vaasa. Valtakirjojen tarkistus aloitetaan kello 12.00.

Kevätkokouspäivän ohjelma

12.00 Valtakirjojen tarkistus, kahvitarjoilu

Varsinaisessa kokouksessa jäsen saa valtakirjalla käyttää enintään kahden poissaolevan jäsenen äänioikeutta. Muistathan, että valtakirjan tulee olla nimetty määrätylle henkilölle ja kahden henkilön on todistettava valtakirjan antajan allekirjoitus oikeaksi. Jäsenmaksunsa (2016) laiminlyöneet jäsenet eivät ole äänioikeutettuja, eivätkä voi äänestää toisenkaan jäsenen valtakirjalla. Valtakirjaa ei voi toimittaa skannattuna. Valtakirjan voit ladata PDF-muodossa täältä

12.30 Johtaja Pia Hägglund kertoo Pohjanmaan tulkkikeskuksen toiminnasta. Vaasan yliopiston kääntämisen, erikoisalaviestinnän ja monikielisyyden tutkijayhdistys VAKKI ry on antanut Vuoden humanisti 2017 -palkinnon tulkkikeskukselle. 

13.00 Sääntömääräinen kevätkokous

Kokouksessa käsitellään sääntömääräiset asiat. Kutsu ja kokouksen esityslista julkaistiin Kääntäjä-lehden numerossa 1/2017.

Pyydämme kokoukseen tulijoita ilmoittautumaan etukäteen kahvitarjoilun mitottamisen helpottamiseksi, kiitos. Ilmoittauduthan mielellään 15.3. mennessä, kiitos!

ILMOITTAUTUMINEN (kevätkokoukseen ja/tai illanviettoon)

SKTL:n sääntömääräisen kevätkokouksen 2017 aineisto 

 (Huom! Vaativat kirjautumisen jäsentunnuksilla.)

Valtakirjapohja

 

18.00 Illanvietto

Kevätkokouksen jälkeen Vaasan paikallisosasto järjestää yhteisen omakustanteisen illanvieton Vaasassa, The Bank -ravintolassa (entinen Il Banco, Hovioikeudenpuistikko 11, Vaasa), kello 18 alkaen. Kaikki kokousosallistujat ja SKTL:n jäsenet ovat tervetulleita illanviettoon. Muistathan ilmoittautua, jotta tiedämme varata oikean määrän paikkoja!

Tervetuloa!