Pohjoismaiden ministerineuvoston ja Pohjoismaiden neuvoston viestintäosasto hakee käännösasiantuntijaa

7.3.2017

Pohjoismaiden ministerineuvoston ja Pohjoismaiden neuvoston viestintäosastolle haetaan käännösasiantuntijaa. Työ Kööpenhaminassa sijaitsevassa sihteeristössä tarjoaa monipuolisia käännösalan tehtäviä pohjoismaisessa ympäristössä. Sihteeristön työkielet ovat ruotsi, norja ja tanska, ja henkilöstöä on kaikista Pohjoismaista.

Hakijalta edellytetään soveltuvaa korkeakoulututkintoa, hyvää projektinhallintaosaamista sekä vankkaa käännösalan kokemusta. Työ edellyttää ammattimaista suomen kielen taitoa ja kykyä kääntää ruotsista, norjasta ja tanskasta suomeen. Tulkkausalan kokemus tai tuntemus katsotaan eduksi.

Käännös- ja tulkkausyksikössä tehdään työtä tiiviissä neljän hengen tiimissä, ja esimiehenä toimii viestintäpäällikkö.
 
Tarkempi tehtävänkuvaus ja hakuohjeet ruotsiksi: http://www.norden.org/fi/pohjoismaisen-yhteistyoen-uramahdollisuudet. Kirjoita hakemuksesi joko ruotsiksi, norjaksi tai tanskaksi ja lähetä se sähköisen järjestelmän kautta viimeistään 23. maaliskuuta 2017. Lisätietoja tehtävästä antaa käännös- ja tulkkausyksikön vetäjä Leena Zacho sähköpostitse leezac@norden.org tai puhelimitse +45 29 69 29 14.