Hakuaika Särön Oder-residenssiin Frankfurt Oderiin 1.–22.2.2017

1.2.2017

Haku Särön Oder-residenssiin Frankfurt Oderiin on alkanut. Kaikki SKTL:n jäsenet, jaostosta riippumatta, voivat hakea SKTL:n yhteistyökumppanin Särö ry:n Saksan ja Puolan rajalla Frankfurt Oderin kaupungissa, noin tunnin junamatkan päässä Berliinistä, sijaitsevaan Särön uuteen Oder-residenssiin vuoden 2017 jaksoille. Residenssi on tarkoitettu ensisijaisesti työskentelyyn, joten edellytämme kaikilta hakijoilta työsuunnitelmaa. Hakuaika vuoden 2017 residenssijaksoille on 1.2.–22.2.2017.

Haettavana on kolme kahden viikon jaksoa:

 
  • ·       keväällä 8.4.–22.4.2017
  • ·       kesällä 8.7.–22.7.2017
  • ·       syksyllä 11.11.–25.11.2017
 
Huomiokahden viikon majoitusjakso on aina lauantaista lauantaihin eikä lyhyempää jaksoa voi hakea.
 

Käytössä on

·       kahden hengen huone (16m2, 2hh: parisänky, työpöytä ja vaatekaappi) tai

·       yhden hengen huone (10m2, 1hh: yhden hengen sänky, työpöytä ja vaatekaappi) tai

·       koko residenssiasunto (86m2, 3hh).

Huoneistossa on erkkeri-ikkunainen yhteistyötila, ruokailutila ja keittiö, jossa on jääkaappi ja sähköuuni ja -hella. Kylpyhuoneessa on pyykinpesukone. Asunnossa on langaton nettiyhteys. Särö ry antaa vieraiden käyttöön liinavaatteet, ison pyyhkeen ja käsipyyhkeen. Asunto on tarkoitettu korkeintaan kolmen ihmisen yhtäaikaiseen oleskeluun. 

Hinnat / 2 viikon jakso

  • ·       kahden hengen huone (1 huone, 1–2 hlöä): 420 €
  • ·       yhden hengen huone (1 huone, 1 hlö): 280 €
  • ·       koko residenssi (2 huonetta, 1–3 hlöä): 700 €

 

Hakulomake ja lisätietoja residenssistä löytyy näiltä verkkosivuilta hakuaikana.

Hakemuksen liitteenä tulee olla vapaamuotoinen työsuunnitelma, jonka perusteella oleskelujaksoa haetaan  (enintään yksi A4). Saatuasi myönteisen päätöksen, sinun on vahvistettava viikon kuluessa, otatko residenssijakson vastaan. Ilmoituksesi on sitova. 

Hakulomake 

(Huom! Hakemuksen pääset laatimaan kirjautumalla jäsentunnuksillasi jäsenosioon. Jos salasanasi tai käyttäjätunnuksesi unohtuu, voit tilata ne sähköpostitse jäsentiedoissasi olevaan sähköpostiosoitteeseen täältä.)

Hallituksen nimittämä kolmen hengen residenssityöryhmä käsittelee hakemukset. Mikäli on useita työsuunnitelmaltaan samanarvoisia hakemuksia, etusijajärjestys annetaan hakijalle, joka ei aikaisemmin ole ollut residenssissä SKTL:n vieraana.

Luethan ohjeet huolella ennen hakemuksen lähettämistä. Huomaathan, että hakuaika alkaa keskiviikkona 1.2.2017 ja päättyy keskiviikkona 22.2.2017.

Lisätietoja residenssistä löytyy Särön nettisivuilta ja residenssin Facebook-sivuilta.