Kansainvälistä kääntäjienpäivää vietetään Helsingissä 30.9.2016

30.9.2016

Suomen kääntäjien ja tulkkien liitto SKTL, Käännösalan asiantuntijat KAJ ja Suomen käännöstoimistojen liitto SKTOL järjestävät kansainvälisen kääntäjienpäivän tilaisuuden tänä vuonna 30.9.2016 Helsingissä.

Kääntäjienpäivänä Helsingissä järjestetään koko päivän pituinen seminaari Helsingin yliopiston Pienessä juhlasalissa. Päivän kruunaa yhteinen illanvietto Ravintola Sunnissa, jossa voi tavata kääntäjä- ja tulkkikollegoja, jatkaa seminaarikeskusteluja sekä vaihtaa kuulumisia. Päivän teemana on tänä vuonna on Kääntäjät ja tulkit – maailmojen yhdistäjät.

Vuonna 2016 kääntäjienpäivän tapahtuma järjestetään yhteistyössä Helsingin yliopiston nykykielten laitoksen ja käännöstieteen oppiaineen kanssa. Katso kaikki yhteistyökumppanit täältä.

Kansainvälistä kääntäjienpäivää vietetään eri maissa vuosittain syyskuun 30. päivän tienoilla kääntäjien suojeluspyhimys Hieronymuksen muistopäivän kunniaksi.

Lisätietoja tapahtumasta ja ilmoittautuminen kansainvälisen kääntäjienpäivän uusilla verkkosivuilla: www.kaantajienpaiva.com

 

Kääntäjienpäivän Facebook-tapahtuma täällä.