« takaisin Tulosta

Sivun sijainti: Etusivu » Liitto » Kääntäjä-Översättaren-lehti

Kääntäjä-Översättaren

Kääntäjä-Översättaren-lehti on liiton jäsenjulkaisu, joka ilmestyy 4 kertaa vuodessa. Se on Suomen ainoa käännös- ja tulkkausalan lehti ja palvelee sekä ammatissa toimivia kääntäjiä ja tulkkeja että opiskelijoita, kouluttajia ja toimeksiantajia. Lehti on ilmestynyt vuodesta 1970 lähtien.

Liiton jäsenille lehti lähetetään automaattisesti. Lehteä jaetaan lisäksi kääntäjäkoulutusyksiköihin sekä eri maiden kääntäjä- ja tulkkijärjestöille. Lehden voi myös tilata tilauslomakkeellamme liiton toimistolta. Tilaushinta liittoon kuulumattomille on kotimaahan postitettuna 55 € / vuosi ja ulkomaille postitettuna 65 € / vuosi. 
 
Kääntäjä-lehdessä julkaistaan ajankohtaisia alan artikkeleita ja henkilöhaastatteluja. Lehden sivuilla käydään keskustelua sekä kääntämisen ja tulkkauksen teoriasta että käytännön kysymyksistä.
 
Lehden päätoimittaja on liiton puheenjohtaja. Toimituskuntaan kuuluvat toimitussihteeri sekä liiton vapaaehtoisia. Lehden aineisto tuotetaan pitkälti vapaaehtoisperiaatteella ja liiton toimiston toimesta.
 

 

Linkit 

Mediatiedot

Ohjeet kirjoittajille 

Tilaa lehti liiton toimistosta.
 
Vuodesta 2017 Kääntäjä-Översättaren-lehti on ollut viivästetysti avoin, eli julkaisun numerot ilmestyvät verkossa yhden numeron viiveellä. Lehdet ovat vapaasti luettavissa täällä.
 
 

18.7.2024 klo 04:31:00