« takaisin Tulosta

Sivun sijainti: Etusivu

Ilmoittautuminen SKTL:n alkuvuoden jäsenkoulutuksiin on alkanut!

21.12.2017

Ilmoittautuminen tammi-helmikuun jäsenkoulutuksiin on käynnissä. Toimi nopeasti! Koulutukset ovat loistava jäsenetu, joita kannattaa hyödyntää. Helmikuun alussa on luvassa suosittu auktorisoitujen kääntäjien koulutuspäivä, koulutamme jäseniä myös MemoQ-käännöstyökaluasioissa sekä LinkedIn-kurssilla.

LinkedIn ja ammatillinen vaikuttaminen

17.1.2018 Helsinki

Miten saada LinkedIn-profiili vastaamaan omia ammatillisia tavoitteita ja kuinka hyödyntää Linkediniä viestintäkanavana? Tule mukaan oppimaan LinkedInin mahdollisuuksista keskustelevassa workshopissa. 

Lue lisää.

Ilmoittaudu 8.1.2018 mennessä

 

Auktorisoitujen kääntäjien koulutuspäivä

1.2.2018 Helsinki

Suositussa auktorisoitujen kääntäjien koulutuksessa kuullaan tänä vuonna OPH:n puheenvuoro mm. tutkintojen tunnustamistyössä käytettävistä käännösasiakirjoista, notaarin puheenvuoro asiakirjojen laillistamisesta ja käännöksen statuksesta, työnteon tehostamisesta käännösteknologian avulla, uusista tutkinnon arviointikriteereistä ja mielenkiintoisessa työpajassa ratkotaan auktorisoitujen kääntäjien kohtaamia käytännön tilanteita. Tule mukaan!

Lue lisää.

Ilmoittaudu 19.1.2018 mennessä

 

MemoQ-peruskurssi

8.2.2018 Helsinki

Kurssilla tutustutaan memoQ:n käännösympäristöön, luodaan valmis käännös ja tavallinen käännösprojekti sekä uusi käännösmuisti ja termipankki sekä opetellaan termiparien viemistä termipankkiin, suodatus- ja lajittelutoiminnon käyttöä ja mm. tagien käsittelyä.

Lue lisää.

Ilmoittaudu 31.1.2018 mennessä.

  

MemoQ-jatkokurssi

9.2.2018 Helsinki

Kurssilla mm. kerrataan memoQ:n tärkeimmät toiminnot, opetellaan kohdistusta ja LiveDocs-korpusten sekä autotranslation rules -toimintojen käyttöä ja tutustutaan bilingual ja monolingual review-toimintoihin.

Lue lisää.

Ilmoittaudu 31.1.2018 mennessä.

 

 

Mukavaa loppuvuotta – ensi vuoden koulutuksissa tavataan taas!

 

SKTL:n toimiston väki


25.9.2022 klo 13:52:26