Asioimistulkkien työelämäilta

Aika: 11.2.2021 klo 16:00 - 18:00
Paikka: Verkossa, etäyhteydellä

Tiedätkö, mitä eroa on palkoilla ja palkkioilla, toimeksiannoilla ja työsuhteella? Mitä sopimuksessa pitäisi sopia? Mitkä ovat työntekijöiden ja alihankkijoiden oikeudet? 

Tervetuloa asioimistulkkien jäseniltaan torstaina 11.2.2021 kello 16–18. Tilaisuuden aiheena ovat asioimistulkkien työn tekemisen muodot ja sopimukset.

Tilaisuus on Suomen kääntäjien ja tulkkien liiton (SKTL) sekä Kieliasiantuntijat ry:n jäsenille sekä henkilöille, jotka ovat jo hakeneet SKTL:n jäsenyyttä. Koulutus järjestetään yhteistyössä Kieliasiantuntijat ry:n kanssa. Tilaisuus on maksuton.

Jos olet SKTL:n jäsen, ilmoittauduthan tapahtumaan SKTL:n verkkosivuilla – jos olet Kieliasiantuntijoiden jäsen, ilmoittauduthan tapahtumaan heidän verkkosivuillaan, kiitos.

 

Ohjelma

16.00 Tervetuloa! – Kristiina Antinjuntti, toiminnanjohtaja, Suomen kääntäjien ja tulkkien liitto ry. (SKTL)

16.05 Mitä kuuluu tulkkien työelämästä? – Hanna Gorschelnik, toiminnanjohtaja, Kieliasiantuntijat ry. ja tulkki Aino Vesanen

16.30 Työelämän abc: Työn tekeminen työsuhteessa. Mitä pitää tietää ja muistaa? – Lakimies Juho-Heikki Leppänen, Akavan Erityisalat

17.00 Yrittäjän työn tekemisen eri muodot: Yrittäjäsopimukset ja niiden luonne – Mikä on kohtuullista pienen yrittäjän näkökulmasta? – Lakimies Karola Baran, Suomen kääntäjien ja tulkkien liitto ry.

17.30 Keskustelua ja kysymyksiä

18.00 Tilaisuus päättyy

Lämpimästi tervetuloa!

 

Pidätämme oikeudet muutoksiin.

 

Tilaisuus järjestetään etäyhteydellä. 

Ilmoittautuminen tällä sivulla (kirjautuminen SKTL:n jäsentunnuksilla).

1) Jos olet SKTL:n jäsen, ilmoittauduthan tapahtumaan SKTL:n verkkosivuilla omilla jäsentunnuksilla.

2) Jos olet hakenut SKTL:n jäsenyyttä, mutta sinua ei vielä ole hyväksytty jäseneksi, ilmoittaudu osoitteeseen: jasenasiat@sktl.fi, kiitos.

3) Jos olet Kieliasiantuntijoiden jäsen, ilmoittauduthan tapahtumaan heidän verkkosivuillaan, kiitos. 

 

Ilmoittautuminen päättyy sunnuntaina 7.2.2021. Kaikille mukaan mahtuneille lähetetään tapahtumaan osallistumislinkki ilmoittautumisajan päätyttyä. Osallistujamäärä on rajallinen.