Hinnoittelukoulutus asiatekstinkääntäjille

Aika: 15.10.2020 klo 17:00 - 19:00
Paikka: Verkossa, etäkoulutus webinaarina

Hinnoittelukoulutus: tarjouksesta tilipäivään

Mistä muodostuu kielialan yrittäjän elämiseen riittävä hinnoittelu? Koulutuksessa pureudumme laskutushintojen ja toimeentulon suoraan yhteyteen numeroiden ja esimerkkitapausten avulla. Pohdimme, miten vuorokauden tunnit, elämisen hinta ja perhetilanne pitää huomioida hinnoittelupäätöksissä. Millä hinnalla yrittäjällä on varaa ottaa töitä vastaan?

Kouluttaja Liisa Laakso-Tammisto on KTM, auktorisoitu kääntäjä ja tulkki sekä IDE Oy:n toimitusjohtaja. Liisalla on vuosikymmenten kokemus kielipalveluyrityksen johtamisesta ja kieliammattilaisen työn hinnoittelusta. Hän ymmärtää erinomaisesti niin kääntäjän ja tulkin kuin asiakkaan näkökulmia.

Koulutus järjestetään webinaarina. Osallistujilla on mahdollisuus esittää kouluttajalle kysymyksiä ilmoittautumislomakkeella tai koulutuksen aikana. Lähetämme ilmoittautuneille tarkemmat osallistumisohjeet myöhemmin.

Koulutus on SKTL:n asiatekstinkääntäjien jaoston jäsenille maksuton. Jäsenille on varattu alustavasti 50 paikkaa, sillä koulutukseen osallistuu myös kääntämisen ja tulkkauksen opiskelijoita.

 

Päivitys 26.9.2020: Koulutus on valitettavasti jo täyttynyt. Selvitämme mahdollisuutta lisäpaikkoihin. Voit halutessasi ilmoittautua jonoon lisä- tai peruutuspaikkoja varten 8.10. mennessäJos olet ilmoittautunut koulutukseen, mutta sinulla on este, peruutathan paikkasi mahdollisimman pian lähettämällä sähköpostia osoitteeseen asiatekstinkaantajat@sktl.fi.

Ilmoittautuminen