Etätapahtuma: Arkilaatu ja laatuarki -webinaari

Aika: 17.4.2020 klo 14:00 - 16:00
Paikka: Verkossa, ennakkoilmoittautuminen vaaditaan

 

Suomen kääntäjien ja tulkkien liitto (SKTL) ja Kääntäjämestarin kirja ylpeänä esittävät 17.4.2020 klo 14–16 KäTu-työpajan Arkilaatu ja laatuarki – kokemuksia laadukkaasta toimijuudesta kääntämisen ketjussa webinaarin muodossa.

Webinaarissa keskustellaan siitä, millaista on laadukas yhteistyö kääntäjän ja käännöstoimiston välillä. Miten osapuolet kokevat laadun yhteistyössä? Mikä hiertää, mikä sujuu? Miten kääntäjä kokee toimijuutensa rajat?  Onko toimistoilla ja kääntäjillä selkeä näkemys omasta roolistaan toimijaketjussa? Entä organisaatioergonomiset näkemykset? Millainen on laadukas toimeksianto? Voiko kääntäjä tuottaa laadukkaan käännöksen aina kun haluaa ja aina kun halutaan? Entä onko asiakkaalla sananvaltaa laadun suhteen?

Keskustelussa pohditaan laadukkaan yhteistyön ja sitä kautta laadukkaan arjen, toimijuuden ja laadukkaan työelämän edellytyksiä. Panelisteina käännöstoimiston näkökulmaa valottaa Maarit Satukangas-Pohjola (Maris Multilingual) ja kääntäjän näkökulmaa edustaa Satu Leinonen (Satutext). Työpajan puhetta johtaa Tiina Kinnunen (Kääntäjämestarin kirja).

Yleisöllä on mahdollisuus esittää kysymyksiä ja keskustella aiheesta sekä ääniyhteydellä että chatissa esitetyillä kysymyksillä. Kysymyksiä voi toimittaa myös ennakkoon ilmoittautumislomakkeen kautta.

Etätapahtuma on kaikille avoin. Webinaariin mahtuu 100 ensimmäisenä ilmoittautunutta. Webinaari myös tallennetaan myöhempää kuuntelua varten!

Ilmoittautumiseen pääset tästä linkistä. Viimeinen ilmoittautumispäivä: 15.4.

HUOM! Webinaarimme on täynnä, joten nyt voit ilmoittautua jonopaikalle. Lähetämme osallistumisvahvistuksen kaikille mukaan mahtuneille ilmoittautumisajan päätyttyä eli 15.4. jälkeen.

Oletko jo ilmoittautunut, mutta haluat peruuttaa tapahtuman? Peruutuksen voit tehdä tällä lomakkeella. Jos et pääse paikalle, pyydämme sinua peruuttamaan osallistumisesi, jotta voimme tarjota paikan jollekin muulle kiinnostuneelle. Kiitos!

 

Tervetuloa mukaan!

SKTL:n ja Kääntäjämestarin kirjan porukka

www.sktl.fi

www.kaantajamestarinkirja.fi

 

Osallistuttuasi voit antaa meille myös palautetta tapahtumasta. Palautelomake on auki huhtikuun loppuun. Palautteesi on arvokasta, jotta voimme kehittää toimintaamme entistäkin parempaan suuntaan!