Asiatekstinkääntäjien tulotasotutkimuksen esittely

Aika: 9.5.2019 klo 17:00 - 19:00
Paikka: Komedia-sali, Meritullinkatu 33, Helsinki (Kruununhaka), sisäpihalta maisemahissillä 2. kerrokseen

Paljonko asiatekstinkääntäjä ansaitsee? Tule kuulemaan tutkimustuloksia ja päivitä käsityksesi käännösten hintatasosta tuoreen tutkimustiedon avulla!

Tutkimusta esittelee sen laatija Satu Wivolin Wicon Oy:stä.

Suomen kääntäjien ja tulkkien liitto teetti Wicon Oy:llä asiatekstinkääntäjien uuden tulotasokyselyn. Tutkimus toteutettiin verkkokyselynä maaliskuun aikana. Kyselyssä kartoitettiin edellisten vuosien tapaan niin palkansaajien, yrittäjien kuin freelancereidenkin taustatietoja sekä yleistä ansiotasoa. Lisäksi kysyttiin työn määrästä ja laadusta sekä lomista. Tutkimus tuotti runsaasti tietoa myös palkkioista kieliryhmittäin. Toivomme, että tutkimuksesta on hyötyä mahdollisimman monelle SKTL:n jäsenelle, kun he miettivät omaa palkkionmuodostustaan. 

Kysely lähetettiin yhteensä 1276 jäsenelle ja kyselyyn vastanneita oli 397. Vastausprosentti oli 31. Kiitos kaikille kyselyyn vastanneille!

Kaikki SKTL:n jäsenet ovat lämpimästi tervetulleita kuuntelemaan asiatekstinkääntäjien ansiotasotutkimuksen esittelyä. Esittelyn jälkeen kaikki kiinnostuneet voivat kokoontua lasilliselle Ravintola Zinnkelleriin (Meritullinkatu 25, Helsinki). 

 

Ilmoittaudu tästä (viimeistään 6.5. mennessä)

(Kirjautuminen jäsensivuille omilla jäsentunnuksilla. Jos olet unohtanut tunnukset, tilaa ne sähköpostiisi jäsensivujen kirjautumissivulta, kiitos.)

 

Huom! Paikkoja on ensimmäiselle 30 ilmoittautuneelle, webinaariin mahtuu 100 henkeä. Ilmoittautuminen avataan pian.