Käännöstyökalujen vertailukurssi Helsingissä

Aika: 6.3.2019 klo 13:00 - 18:00
Paikka: Komedia-sali, SKTL, Meritullinkatu 33, Helsinki (Kruununhaka); sisäpiha, maisemahissillä 2. kerrokseen

Miten käännöstyökalut eroavat toisistaan? Mikä sopii minulle, mikä kannattaa valita? Miten ne toimivat ja mitä ne maksavat?

SKTL järjestää jäsenilleen käännöstyökaluja vertailevan koulutustilaisuuden, jossa käännöstyökalukouluttaja ja kääntäjä Dominique Pivard esittelee eri käännösmuistiohjelmia ja niiden ominaisuuksia. Koulutuksessa keskitytään seuraaviin yleisimpiin käännöstyökaluihin:

1. SDL Trados Studio
2. memoQ translator pro
3. Wordfast Pro
4. Memsource
 
Esimerkkejä tulee myös monista muista työkaluista: OmegaT, Wordfast Classic & Anywhere, SmartCat, MateCat, Across, Star Transit, Déjà Vu.
 
Jos et ole vielä varma, minkä työkalun valitset tai haluat perehtyä uuteen työkaluun, kannattaa tulla paikan päälle perehtymään ja kysymään!
 
Aika: keskiviikkona 6.3.2019, kello 13–18. Koulutus alkaa kello 13.00 ja päättyy kello 17.30–18.00 yleisön kysymyksistä riippuen. Koulutuksen aluksi on tarjolla kahvit. Kello 15-15.30 pidämme myös kahvitauon. 
 
Kouluttaja: Dominique Pivard
 
Hinta: 55 € (ALV 0 %, jäsenkoulutus, sis. kahvin), opiskelijoille hinta 40 €.
 
Ilmoittautuminen: Vapaita paikkoja löytyy vielä – ilmoittauduthan mahdollisimman pian, kiitos! Ilmoittautuminen on sitova. Osallistujat voivat halutessaan lähettää kysymyksiään etukäteen kouluttajalle ilmoittautumislomakkeen kautta.
 

Ilmoittaudu tästä 

Vaatii kirjautumisen jäsentunnuksilla. Jos olet unohtanut tunnuksesi, tilaathan ne sähköpostiisi jäsensivujen kirjautumissivulta, kiitos!
 
Koulutus on tarkoitettu vain SKTL:n jäsenille. Paikkoja on rajoitettu määrä ja täytämme ne ilmoittautumisjärjestyksessä. Vahvistamme paikat ilmoittautumisajan päätyttyä. Koulutus järjestetään, mikäli vähimmäisosallistujamäärä täyttyy. Laskutamme koulutuksen ilmoittautumisajan päätyttyä sähköpostitse. Jäsenkoulutusten ollessa kyseessä, voimme laskuttaa vain yksityishenkilöitä.
 
Lämpimästi tervetuloa!