Sääntömääräinen syyskokous

Aika: 25.11.2017 klo 14:00
Paikka: Tieteiden talo, Kirkkokatu 6, sali 505, Helsinki

Kutsu sääntömääräiseen syyskokoukseen

Suomen kääntäjien ja tulkkien liitto – Finlands översättar- och tolkförbund ry:n sääntömääräinen syyskokous pidetään lauantaina 25.11.2017 klo 14.00 Tieteiden talon salissa 505, osoitteessa Kirkkokatu 6, 00170 Helsinki.

 

 

Syyskokouspäivän ohjelma

 

12.00–13.30 Valokuvaus

Kääntäjä tai tulkki – tarvitsetko itsestäsi valokuvan?

Liiton jäsenet voivat valokuvauttaa itsensä ennen syyskokousta. Liiton tiedottaja ottaa jäsenistöstä edustuskuvia ja toimittaa ne jäsenelle sähköisessä muodossa. Kuvaa voi käyttää vapaasti esim. markkinointi- ja esiintymistarkoituksiin, lähettää vaikka kääntäjäesiintymisen yhteydessä tapahtumanjärjestäjälle tai laittaa omaan CV:hen taikka LinkedIn-profiiliin.

Kuvaukseen varataan aikaa noin 5 minuuttia henkilöä kohden.

Varaa aikasi täältä 23.11. mennessä, kiitos! Muistathan myös ilmoittautua syyskokoukseen – ja halutessasi myös pikkujouluihin!

13.00 Kahvitarjoilu ja valtakirjojen tarkistus  (lataa valtakirja alta)

Jos et itse saavu kokoukseen, voit antaa jollekin äänioikeutetulle SKTL:n jäsenelle valtakirjasi, jotta hän voi äänestää kokouksessa puolestasi. Valtakirjan tulee olla nimetty määrätylle henkilölle ja kahden henkilön on todistettava valtakirjan antajan nimikirjoitus oikeaksi. Valtakirjan antajan jäsenmaksun on oltava maksettu. Jäsenmaksunsa laiminlyöneet eivät ole äänioikeutettuja eivätkä siis voi äänestää toisenkaan valtakirjalla.

Tänä vuonna voit lähettää skannatun pdf-valtakirjan etukäteen SKTL:n toimistolle tarkistettavaksi välttääksemme ruuhkan valtakirjojen tarkistuksessa. Allekirjoitettu valtakirja lähetetään sähköpostitse toimistolle etukäteen viimeistään 19.11. osoitteeseen: jasenasiat@sktl.fi. Otsikoithan sähköpostin Valtakirja / Fullmakt -otsikolla, kiitos. Tämän lisäksi alkuperäinen valtakirja allekirjoituksineen on toimitettava liittoon viimeistään 1.12.2017.

14.00 Sääntömääräinen syyskokous

Kokouksessa käsitellään esityslistalla mainitut asiat. Vuoden 2018 toimintasuunnitelma ja hallitusehdokkaat esitellään liiton verkkosivuilla lähempänä kokousajankohtaa.

Syyskokousmateriaali (Vain jäsenille, kirjauduthan omilla jäsentunnuksillasi, kiitos)

Saavuthan paikalle kokoukseen hyvissä ajoin, varsinkin, jos sinulla on valtakirjoja, jotta kaikki valtakirjat ehditään tarkistaa ajallaan, kiitos!

Pyydämme kaikkia ilmoittautumaan syyskokoukseen sunnuntaihin 19.11. mennessä, jotta osaamme varata paikan päälle oikean määrän kahvikupposia!

 

17.30 Pikkujoulut

Syyskokouksen jälkeen kello 17.30 vietetään liiton pikkujouluja! Pikkujouluihin ovat tervetulleita kaikkien jaostojen jäsenet!
 
 
 
Tieteiden taloon on esteetön pääsy. Liikuntarajoitteiset pääsevät parhaiten taloon sisäpihan oven kautta. Talossa on viisi kerrosta ja kellarikerros; jokaiseen kerrokseen pääsee hissillä. Inva-WC sijaitsee kellarikerroksessa.
 
 
VALTAKIRJA – FULLMAKT