« takaisin Tulosta

Sivun sijainti: Etusivu » Tapahtumakalenteri

Sujuvaa sopimista – sopimuskoulutusta kirjallisuuden kääntäjille

Aika: 10.9.2020 klo 16:15 - 18:00
Paikka: Verkossa, etäkoulutus webinaarina

Ilmoittautuminen on päättynyt.

 

Suomen kääntäjien ja tulkkien liitto järjestää syksyn alkajaisiksi toivotun sopimuskoulutuksen kirjallisuuden kääntäjille.

Kouluttajana toimii liiton juristi Karola Baran, joka neuvoo SKTL:ssä kääntäjiä ja tulkkeja sopimus- ja tekijänoikeusasioissa. Koulutuksessa vastataan muun muassa kirjallisuuden kääntäjien esittämiin, sopimuksiin liittyviin yleisimpiin kysymyksiin, kurkistetaan sopimuksen sisältöön ja mietitään, miten sopimusehtoja voi soveltaa käytännössä vaikkapa omaan sopimukseen. Jos oma sopimus askarruttaa, tervetuloa mukaan!

Järjestämme koulutuksen etäkoulutuksena. Osallistumista varten tarvitset toimivan verkkoyhteyden ja oman tietokoneen. Suosittelemme kuulokkeiden käyttöä.

Koulutuksessa käsitellään seuraavia aihepiirejä:

  • – Millainen on hyvä sopimus? – perusasioita sopimuksesta
  • – Sopimusehtojen vaikutus käännös- ja tulkkausalalla toimivien työhön
  • – Sopimusehtojen soveltaminen käytännössä
  • – Äänikirjojen ja e-kirjojen julkaisusta sopiminen – mitä kannattaa ottaa huomioon?

 

Koulutus on suunnattu SKTL:n jäsenille ja opiskelijajäsenille sekä erityisesti kirjallisuuden kääntäjänä toimiville ja kirjallisuuden kääntäjäksi aikoville. Paikkoja on rajallinen määrä ja ilmoittautuminen on sitova. Mikäli joudutkin perumaan osallistumisesi, ilmoitathan siitä meille (jasenasiat@sktl.fi), jotta voimme tarjota paikkaa jonossa olevalle. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Ilmoittautumisaika päättyy keskiviikkona 2.9.2020.

 

Sujuvaa sopimista  – sopimuskoulutusta kirjallisuuden kääntäjille 

Aika: Torstaina 10.9.2020 kello 16.15–18

Paikka: Verkossa, etäkoulutus webinaarina

Kouluttaja: SKTL:n lakimies, OTK Karola Baran

Ilmoittautuminen: viimeistään keskiviikkona 2.9.2020.

Hinta: Maksuton. Koulutus tarjotaan SKTL:n jäsenille jäsenetuna. 

 

Ilmoittautuessasi voit esittää jo ennakkokysymyksiä – kerrothan meille ilmoittautuessasi, mikä sinua kirjallisuuden kääntäjien sopimuksissa askarruttaa, niin voimme ottaa kysymyksesi huomioon jo koulutusta suunniteltaessa.

Ilmoittautumaan pääset tästä linkistä.

Kirjautuminen omilla jäsentunnuksilla. Jos olet unohtanut tunnukset, tilaa uudet SKTL:n jäsenrekisterissä olevaan sähköpostiisi jäsensivujen kirjautumissivulta.

 

 


21.10.2020 klo 12:54:43