« tillbaka Skriv ut

Sivun sijainti: Etusivu » Startsida » Sökning

Sökning

 

Välkommen till söktjänsten! På den här sidan kan du leta efter översättare och tolkar enligt språkpar, specialområde eller kontaktuppgifter.

1) Om du vet namnet på den översättare eller tolk du söker kan du söka efter kontaktuppgifterna under rubriken namnsökning.

2) Du kan också använda en utvidgad sökning. De obligatoriska sökvillkoren är språken (från vilket språk till vilket språk behöver du översättnings- eller tolktjänster) samt vilken typ av översättning eller tolkning du behöver (område). Vid behov kan du precisera sökningen genom att välja ett specialområde.

I förteckningen finns bara kontaktuppgifter för de medlemmar i FÖTF som har gett sitt medgivande till att uppgifterna publiceras.

Informationen i förteckningen bygger på de uppgifter medlemmarna själva har lämnat. FÖTF svarar inte för att uppgifterna är korrekta. Det är förbjudet att använda uppgifterna i reklam- eller marknadsföringssyfte.

Observera att FÖTF inte förmedlar översättnings- eller tolktjänster, och inte heller ger prisestimat för sådana tjänster. FÖTF sänder inte heller ut förteckningar över översättare eller tolkar. Ta alltså direkt kontakt med översättarna och tolkarna.

Om du inte får några sökresultat kan det löna sig att minska antalet sökvillkor. Om din sökning ger för många resultat kan du i stället avgränsa sökningen med flera villkor. Ett sätt att göra det är att avgränsa sökningen geografiskt med hjälp av postnummer.


14.7.2024 klo 03:39:28