« takaisin Tulosta

Sivun sijainti: Etusivu » Liitto » Residenssit » Särön Oder-residenssi » Hakuilmoitus

Hakuilmoitus

Haku Särön Oder-residenssiin Frankfurt Oderiin

Hakuaika päättyy 30.10.2018.

Kaikki Suomen kääntäjien ja tulkkien liiton jäsenet jaostosta riippumatta voivat hakea SKTL:n yhteistyökumppanin Särö ry:n Saksan ja Puolan rajalla, Frankfurt Oderin kaupungissa, sijaitsevaan Oder-residenssiin vuoden 2018 jaksoille. Residenssi on tarkoitettu ensisijaisesti työskentelyyn, joten edellytämme kaikilta hakijoilta työsuunnitelmaa.

Haettavana on residenssihuone kahden viikon jaksolle loppuvuodesta 22.12.2018–5.1.2019. Kahden viikon majoitusjakso on lauantaista lauantaihin eikä lyhyempää jaksoa voi hakea. Residenssihuoneessa (16 m2) on parisänky, työpöytä ja vaatekaappi ja siinä voi yöpyä kerralla 1-2 henkilöä. Samanaikaisesti residenssiasunnon toisessa huoneessa majoittuu toinen SKTL:n jäsen.

Huoneistossa on erkkeri-ikkunainen yhteistyötila, ruokailutila ja keittiö, jossa on jääkaappi sekä sähköuuni ja -hella. Kylpyhuoneessa on pyykinpesukone. Asunnossa on langaton nettiyhteys. Särö ry antaa vieraiden käyttöön liinavaatteet ja pyyhkeet. Asunto on tarkoitettu korkeintaan kolmen ihmisen yhtäaikaiseen oleskeluun. 

Hinnat kahden viikon jaksolla:

  • kahden hengen huone (1 huone, 1–2 hlöä) 420 €

HAKULOMAKE (Huom! Hakemuksen pääset laatimaan kirjautumalla jäsentunnuksillasi jäsenosioon. Jos salasanasi tai käyttäjätunnuksesi unohtuu, voit tilata ne sähköpostitse jäsentiedoissasi olevaan sähköpostiosoitteeseen täältä.)

Hakemuksen liitteenä tulee olla vapaamuotoinen työsuunnitelma, jonka perusteella oleskelujaksoa haetaan (enintään yksi A4). Saatuasi myönteisen päätöksen sinun on vahvistettava viikon kuluessa, otatko residenssijakson vastaan. Ilmoitus on sitova. Hakemuksen pääset laatimaan kirjautumalla jäsentunnuksillasi jäsenosioon.

Hallituksen nimittämä kolmen hengen residenssityöryhmä käsittelee hakemukset hakuajan päätyttyä. Mikäli on useita työsuunnitelmaltaan samanarvoisia hakemuksia, etusija annetaan hakijalle, joka ei aikaisemmin ole ollut residenssissä SKTL:n vieraana. 

Luethan hakuilmoituksen verkkosivuilta huolella ennen hakemuksen lähettämistä. Hakuaika päättyy 30.10.2018

Lisätietoja residenssistä löytyy Särön nettisivuilta ja residenssin Facebook-sivuilta.


18.10.2018 klo 14:11:39