« takaisin Tulosta

Sivun sijainti: Etusivu » Jäsenyys » Jäsenmaksu

Jäsenmaksu

Suomen kääntäjien ja tulkkien liitto ry:n jäsenmaksu on kiinteä kalenterivuodeksi vahvistettu jäsenmaksu. Yhdistyksen jäsen on velvollinen suorittamaan jäsenmaksun.

Jäsenmaksulaskun viitenumero vaihtuu vuosittain, joten käytäthän aina laskua maksaessasi omaa henkilökohtaista viitenumeroasi, kiitos! Jäsenmaksu ohjautuu oikein vain, kun maksat laskun viitenumerollasi. Jäsenmaksu on maksettava eräpäivään mennessä. Mikäli jäsenellä on maksamattomia jäsenmaksuja kahden vuoden ajalta, hallitus voi erottaa jäsenen yhdistyksestä.

Toimitamme laskun sinulle sähköpostitse pdf-laskuna, postitse ilmoittamaasi osoitteeseen tai e-laskuna verkkopankkiisi. Tarkistathan, että sähköposti- ja postiosoitteesi ovat aina jäsenrekisterissä ajan tasalla! Omat tietosi pääset tarkistamaan Jäsensivuilta.

Kuluvan vuoden jäsenmaksut laskutetaan aina alkuvuodesta. Liittymisvuoden jäsenmaksun suuruus riippuu siitä, mihin aikaan vuodesta olet liittynyt jäseneksi. Maksuvelvollisuus alkaa liittymistä seuraavan kalenterikuukauden alussa ja liittymisvuoden jäsenmaksu laskutetaan sen jälkeen, kun jäsen on hyväksytty liiton jäseneksi. Mikäli jäsen eroaa yhdistyksen jäsenyydestä kesken kalenterivuoden, jo maksettua jäsenmaksua ei palauteta.

SKTL:n jäsenmaksun voi kokeilla vähentää verotuksessa.

 

Jäsenmaksu vuonna 2019

Jäsenmaksu on eri ryhmillä eri suuruinen. Jäsenmaksun suuruudesta päättää yhdistyksen syyskokous.

  • Varsinaiset jäsenet 160 euroa
  • Koejäsenet 115 euroa
  • Opiskelijajäsenet 50 euroa
  • Ulkojäsenet 1 100 euroa
  • Kannatusjäsenet 500 euroa
  • Kunniajäsen on vapaa jäsenmaksusta.

Henkilöjäsen voi maksaa laskun kahdessa erässä ilman erillistä ilmoitusta liitolle. Tällöin jäsenmaksulaskun eräpäivät vuonna 2019 ovat seuraavat

  • Varsinaiset jäsenet: ensimmäisen erän (80 €) eräpäivä 30.4.2019 ja toisen erän (80 €) eräpäivä 30.5.2019.
  • Koejäsenet: ensimmäisen erän (57,50 €) eräpäivä 30.4.2019 ja toisen erän (57,50 €) eräpäivä 30.5.2019.
  • Opiskelijajäsenet: ensimmäisen erän (25 €) eräpäivä 30.4.2019 ja toisen erän (25 €) eräpäivä 30.5.2019.

Muistathan aina maksaessasi käyttää laskulla mainittua henkilökohtaista viitenumeroasi. Jos laskusi on hävinnyt, pyydä liitosta uusi. 

Mikäli Sinulla on maksuvaikeuksia, otathan yhteyttä liittoon, etteivät maksut jää rästiin: jasenasiat@sktl.fi.

Liiton hallitus voi liiton sääntöjen perusteella harkintansa mukaan myöntää jäsenelle kirjallisesta hakemuksesta vapautuksen jäsenmaksusta painavista syistä, kuten työttömyyden, sairauden tai muun vastaavan syyn vuoksi. Myös eläkkeelle siirtymisen tai pitkäaikaisen jäsenyyden perusteella voidaan joko jäsenmaksusta vapauttaa tai jäsenen jäsenmaksua voidaan alentaa. Kunniajäsen on vapaa jäsenmaksusta.

Jos haluat hakea jäsenmaksuvapautusta, voit hakea sitä erillisellä lomakkeella.


21.9.2019 klo 23:17:33