« takaisin Tulosta

Sivun sijainti: Etusivu » Jäsenyys » Jäsenmaksu

Jäsenmaksu

Suomen kääntäjien ja tulkkien liitto ry:n jäsenmaksu on kiinteä kalenterivuodeksi vahvistettu jäsenmaksu. Yhdistyksen jäsen on velvollinen suorittamaan jäsenmaksun.

Jäsenmaksulaskun viitenumero vaihtuu vuosittain, joten käytäthän aina laskua maksaessasi omaa henkilökohtaista viitenumeroasi, kiitos! Jäsenmaksu ohjautuu oikein vain, kun maksat laskun viitenumerollasi. Jäsenmaksu on maksettava eräpäivään mennessä. Mikäli jäsenellä on maksamattomia jäsenmaksuja kahden vuoden ajalta, hallitus voi erottaa jäsenen yhdistyksestä.

Toimitamme laskun sinulle sähköpostitse pdf-laskuna, postitse ilmoittamaasi osoitteeseen tai e-laskuna verkkopankkiisi. Tarkistathan, että sähköposti- ja postiosoitteesi ovat aina jäsenrekisterissä ajan tasalla! Omat tietosi pääset tarkistamaan Jäsensivuilta.

Kuluvan vuoden jäsenmaksut laskutetaan aina alkuvuodesta. Liittymisvuoden jäsenmaksun suuruus riippuu siitä, mihin aikaan vuodesta olet liittynyt jäseneksi. Maksuvelvollisuus alkaa liittymistä seuraavan kalenterikuukauden alussa ja liittymisvuoden jäsenmaksu laskutetaan sen jälkeen, kun jäsen on hyväksytty liiton jäseneksi. Mikäli jäsen eroaa yhdistyksen jäsenyydestä kesken kalenterivuoden, jo maksettua jäsenmaksua ei palauteta.

SKTL:n jäsenmaksun voi kokeilla vähentää verotuksessa.

 

Jäsenmaksu vuonna 2020

Jäsenmaksu on eri ryhmillä eri suuruinen. Jäsenmaksun suuruudesta vuodelle 2020 päätti yhdistyksen syyskokous 30.11.2019

  • Varsinaiset jäsenet 160 euroa
  • Koejäsenet 115 euroa
  • Opiskelijajäsenet 50 euroa
  • Ulkojäsenet 1 100 euroa
  • Kannatusjäsenet 500 euroa
  • Kunniajäsen on vapaa jäsenmaksusta.

Vuoden 2020 jäsenmaksu on laskutettu 14.2.2020. Muistathan aina maksaessasi käyttää laskulla mainittua henkilökohtaista viitenumeroasi. Ilman viitenumeroasi lasku ei välttämättä kohdistu oikein. Jos maksat laskun ulkomaiselta tililtä, ilmoitathan viestikentässä, kenen laskusta on kysymys, kiitos. Jos laskusi on hävinnyt tai et ole saanut sitä, pyydä liitosta uusi. 

 

Jäsenmaksulaskun maksaminen

Henkilöjäsen voi maksaa laskun kahdessa erässä ilman erillistä ilmoitusta liitolle. Jos maksat kahdessa erässä, jäsenmaksun erät ovat seuraavat:

  • Varsinaiset jäsenet: 1. erä 80 € (eräpäivä 29.2.2020) ja 2. erä 80 € (eräpäivä 20.3.2020)
  • Koejäsenet: 1. erä 57,50 € (eräpäivä 29.2.2020) ja 2. erä 57,50 € (eräpäivä 20.3.2020)
  • Opiskelijajäsenet: 1. erä 25 € (eräpäivä 29.2.2020) ja 2. erä 25 € (eräpäivä 20.3.2020).

Mikäli Sinulla on maksuvaikeuksia, otathan yhteyttä liittoon, etteivät maksut jää rästiin: jasenasiat@sktl.fi. Takautuvasti voi voida myöntää jäsenmaksuvapautuksia, joten on tärkeää, että olet yhteydessä heti, kun mahdollisia maksuvaikeuksia ilmenee. Kaikissa muissakin jäsenmaksuun liittyvissä asioissa, ole yhteydessä liiton toimistoon: jasenasiat@sktl.fi.

Liiton hallitus voi liiton sääntöjen perusteella harkintansa mukaan myöntää jäsenelle kirjallisesta hakemuksesta vapautuksen jäsenmaksusta painavista syistä, kuten työttömyyden, sairauden tai muun vastaavan syyn vuoksi. Myös eläkkeelle siirtymisen tai pitkäaikaisen jäsenyyden perusteella voidaan joko jäsenmaksusta vapauttaa tai jäsenen jäsenmaksua voidaan alentaa. Kunniajäsen on vapaa jäsenmaksusta.

Jos haluat hakea jäsenmaksuvapautusta, voit hakea sitä erillisellä lomakkeella.

Mikäli et enää halua olla liiton jäsen, ilmoitathan myös siitä meille: jasenasiat@sktl.fi.

 


27.2.2020 klo 10:58:06