Suomen kääntäjien ja tulkkien liiton sääntömääräinen syyskokous 2021

Aika: 20.11.2021 klo 14
Paikka: Helsinki

Suomen kääntäjien ja tulkkien liitto – Finlands översättar- och tolkförbund ry:n sääntömääräinen syyskokous pidetään lauantaina 20.11.2021 klo 14.00 Helsingissä (Vallila-sali, Metropol Hietaniemi, Hietaniemenkatu 14, 00100 Helsinki). Viimeinen ilmoittautumispäivä on sunnuntai 7.11.2021.

 

Osallistuminen
Kokoukseen on mahdollista osallistua vain läsnä tai valtakirjalla edustettuna mahdollisten äänestysmenettelyiden takia. Lähikokouksessa otetaan huomioon ajantasaiset terveysturvallisuussuositukset, ja mikäli mikäli turvavälejä ei ole mahdollista säilyttää, suosittelemme maskin käyttöä tilaisuudessa muiden läsnäolijoiden turvaamiseksi rokotustilanteesta huolimatta. Toivomme, että tilaisuuteen tulijat ovat huolehtineet asianmukaisesta rokotussuojasta. Kokousta ei striimata eikä sitä ole mahdollista seurata etänä.

Valtakirja
Varsinaisessa kokouksessa jäsen saa valtakirjalla käyttää enintään kahden poissaolevan, äänioikeutetun jäsenen äänioikeutta. Valtakirjan tulee olla nimetty määrätylle henkilölle ja kahden henkilön on todistettava valtakirjan antajan allekirjoitus oikeaksi. Vuoden 2020 jäsenmaksunsa laiminlyöneet eivät ole äänioikeutettuja, eivätkä siis voi äänestää toisenkaan valtakirjalla. Valtakirja toimitetaan liiton toimistolle ennakkoon, viimeistään 14.11. postitse osoitteeseen Suomen kääntäjien ja tulkkien liitto, Hietaniemenkatu 2, 4. kerros, 00100 Helsinki tai skannattuna ilmoittautumislomakkeella. Huom.! Emme nouda kirjattuja lähetyksiä postista. Valtakirjan voit myös ottaa mukaasi paikan päälle kokoukseen, mutta ilmoita joka tapauksessa jo ilmoittautuessasi, jos sinulla on valtakirjoja ja kenen valtakirjoja ne ovat.

Kokousmateriaalit
Kokouksen materiaalit ladataan tälle sivulle marraskuussa ennen syyskokousta.

 

Päivän ohjelma

13.00 – kahvitarjoilu alkaa, tervetuloa!

13.15 – ilmoittautuminen ja valtakirjojen tarkistaminen alkaa

13.55 – ilmoittautuminen ja valtakirjojen tarkistaminen päättyy

14.00 – kokous alkaa

Kokouksen jälkeen siirrymme etukäteen ilmoittautuneiden kanssa viettämään liiton yhteisiä pikkujouluja.

 

Ilmoittautuminen kokoukseen ja valtakirjojen etukäteislähetysaika on päättynyt.

Kokoukseen ei voi osallistua ilman ennakkoilmoittautumista pandemia-ajan turvallisuusmenettelyistä johtuen. Tutustuthan myös muihin liiton tapahtumaturvallisuusohjeisiin. Viimeinen ilmoittautumispäivä on sunnuntai 7.11.2021.

 

Tervetuloa!