SKTL:n mentoriohjelma käynnissä

Aika: 1.3.-31.7.2020

Vuoden 2020 mentoriohjelmaan voi hakeutua ympäri vuoden. Aktorille etsitään sopiva mentori ns. mentoripankkiin liitetyistä mentoreista. Panostamme erityisesti siihen, että jokainen aktori saisi itselleen parhaan mahdollisen mentorin.

Lähes koko mentorivuosi voidaan tarvittaessa toteuttaa etäyhteyden välityksellä.

Mentoriohjelmaan hakeminen

Haku aktoriksi alkoi 1.3.2020 ja on avoinna toistaiseksi. Aktorivalinnat suoritetaan kuukausittain aina 15. päivä klo 23.59 mennessä saapuneista hakemuksista. Mentoriohjelmaan hyväksytyille aktoreille ilmoitetaan kuukauden kuluessa.

Mikäli aktori voidaan hyväksyä mentoriohjelmaan, mutta meillä ei ole heti tarjota hänelle sopivaa mentoria, tiedustelemme aktorin mahdollisuutta jäädä odottamaan mentorin löytymistä tulevissa mentorihauissa. Mentorivuoden aloitusta voidaan myös aktorin suostumuksella viivästää, mikäli parhaiten sopiva mentori on käytettävissä vasta myöhemmin. 

Mentoriksi hakeutuminen

Mentorihaut toteutetaan useampana määräaikaisena hakuna. Toivomme kuitenkin, että saisimme mentoripankkiin mahdollisimman paljon mentoreita jo avoinna olevassa haussa. Haku päättyy 31.7.2020.

 

Mentoriohjelmaan voi perehtyä tarkemmin jäsenosion Mentoriohjelma-osiossa.