Wordfast Classic -peruskurssi PERUTTU

Aika: 28.2.2017 klo 10 - 17
Paikka: Komedia-sali, Teatterikulma, Meritullinkatu 33 (sisäpihalta maisemahissillä 2. kerrokseen)

Tämä kurssi on peruttu, koska minimiosallistujamäärä ei täyttynyt.

----

Käännöstyökalut haltuun!

SKTL järjestää keväällä 2017 Helsingissä Wordfast Classic -peruskurssin, Wordfast Classic -jatkokurssin sekä Wordfast Pro -peruskurssin jäsenilleen. Kurssien kouluttaja on kääntäjä ja käännöstyökalukouluttaja Dominique Pivard

Kouluttaja: Dominique Pivard

Hinta: 190 € (jäsenkoulutus, ALV 0 %), sisältää kurssimateriaalit, koulutuksen, aamukahvin ja lounaan

Mukaan: oma tietokone, johon asennettu vähintään Wordfast-demoversio

Ilmoittaudu viimeistään 20.2.2017 (kirjautuminen omilla jäsentunnuksilla)

Peruutuspaikkoja voit kysellä 20.2. jälkeen SKTL:n toimistolta.

Kurssikuvaus:

Classic-peruskurssin tavoitteena on antaa kääntäjälle valmius hyödyntää itsenäisesti ohjelman tärkeimpiä toimintoja: käännösmuisteja, sanastoja, konkordanssihakua, ennakoivaa tekstinsyöttöä (Auto-Complete) jne. Peruskurssille osallistuminen ei edellytä aiempaa kokemusta käännöstyökalujen käytöstä. Microsoft Wordin perustoimintojen hallinta riittää. 

Katsele Wordfast Classic -esittelyvideo.

Wordfast Classic on alkuperäinen, Wordissa toimiva Wordfast-käännösmuistiohjelma, joka on vuosien varrella saanut suuren suosion, erityisesti Suomessa. Classic sopii parhaiten niille, jotka kääntävät pääasiassa Word-asiakirjoja (DOCX, DOC, RTF). Jos kääntää satunnaisesti muitakin tiedostomuotoja (PowerPoint, InDesign, XML jne.), on mahdollista käyttää Professionalia tai Anywherea Classicin rinnalla.
 

Osallistuja tarvitsee oman kannettavan tietokoneen mukaan. Jos omaa kannettavaa ei ole, kerrothan tästä heti ilmoittautuessasi Lisätiedot-kentässä, muutamia lainakoneita on saatavilla!

Omalle koneelle asennettava Wordfastin ajankohtainen versio ennen kurssia. Ohjelman demoversio riittää mainiosti harjoituskäyttöön, joten ohjelmaa ei tarvitse ostaa ennen kurssia.

Tarkat asennusohjeet lähetetään ilmoittautuneille ennen kurssia. Myös tästä linkistä löytyy apua jo tässä vaiheessa: http://www.wordfast.net/wiki/How_to_install_Wordfast_Classic

Wordfast Classic -asennusohje

Wordfast Classic toimii sekä Windows- että Mac-käyttöympäristöissä.

1. Lataa ennen kurssia koneellesi uusin Wordfast Classic 6.36 -versio osoitteesta wordfast.net > products > download


Demo-versio riittää harjoituskäyttöön, joten ohjelmaa ei tarvitse ostaa ennen kurssia.

2. Asenna ohjelma seuraavien ohjeiden mukaisesti:

http://www.wordfast.net/wiki/How_to_install_Wordfast_Classic

3. Lataa kurssimateriaali seuraavasta osoitteesta (vain Windows-käyttäjät):

http://wordfast.fi/materiaali/wfkurssi8.exe

Tallenna tiedosto tietokoneen Työpöydälle.

Huom! Word 2010 -käyttäjät: varmista, että käytössäsi ei ole ns. click-to-run -versiota tai Starter edition -versiota, sillä nämä eivät ole yhteensopivia Wordfastin kanssa.

Huom! Mac-käyttäjät: varmistakaa, että teillä on käytössä Office 2011 -versio. Vanhempi Office 2008 tai uusi Office 2016 eivät ole yhteensopivia ohjelman kanssa. Tiedostoa wfkurssi8.exe ei tarvitse ladata, sillä se ei kuitenkaan avautuisi Macissa. Toimitan yhteensopivan version erikseen.

Jos käytät lainakonetta, sinun ei tarvitse huolehtia asennuksesta. Jos asennus tuottaa ongelmia, ottakaa kouluttajaan yhteyttä ennen kurssia: domi@pivard.com.

Wordfast Classic toimii sekä Windows- että Mac-käyttöympäristöissä.

Koulutus on tarkoitettu SKTL:n jäsenille tai jäsenyyttä hakeneille sekä KAJ:n jäsenille. Paikkoja on rajoitettu määrä, kullakin kurssilla 10 hengelle, ja täytämme ne ilmoittautumisjärjestyksessä. Ilmoittautuminen on sitova. Vahvistamme paikat ilmoittautumisajan päätyttyä. Laskutamme koulutuksen ilmoittautumisajan päätyttyä sähköpostitse.

Ilmoittautuminen (Kaj:n jäsenet ilmoittautuvat Kaj:n sivujen kautta).

(Vaatii kirjautumisen SKTL:n jäsensivuille omilla tunnuksilla)

 

Tervetuloa!

 

 

Peruutusehdot