« takaisin Tulosta

Sivun sijainti: Etusivu

Tampereen paikallisosaston käännöskirjakerhon tapaaminen

Aika: 17.4.2024 klo 18:00
Paikka: Runo-kahvila, Ojakatu 3, Tampere

Lukupiiri kokoontuu seuraavan kerran keskiviikkona 17. huhtikuuta klo 18 Runo-kahvilassa, Tampereella. Tervetuloa mukaan, niin uudet kuin vanhat!
Tällä kertaa luemme Milly Johnsonin kirjoittaman ja Irma Rissasen suomentaman Teetä auringonkukkien kahvilassa. Kirja on pitkähkö, mutta kepeää luettavaa, ja siitä sanotaan seuraavanlaista:
"Milly Johnsonin Teetä auringonkukkien kahvilassa on hurmaava tarina kahdesta naisesta, yhdestä suklaanruskeasta silmäparista ja kahvilasta, jossa unelmat voivat käydä toteen. -- Milly Johnson johdattaa Teetä auringonkukkien kahvilassa -kirjassaan lukijan kaupungin parhaaseen kahvilaan nauttimaan ystävyyden voimasta, rakkaudesta ja riemusta – suklaata tietenkään unohtamatta!"
Pyydämme ilmoittamaan tulostasi ja peruuntumisista osoitteeseen kaannoskirjakerho(at)pm.me, niin pystymme varmistamaan oikeankokoisen pöytävarauksen. Ilmoittautuminen ei kuitenkaan ole sitova ja voit tulla paikalle spontaanistikin, tehdään kyllä tilaa. Kahvilaostokset ovat omakustanteisia.
Samaan osoitteeseen saa matalalla kynnyksellä lähettää myös toiveita ja kehitysideoita lukupiiristä – ehdota vaikka kirjoja, joita voisimme lukea, tai ajankohtia tai kahviloita seuraavalle tapaamiselle.
 
Tervetuloa!


24.4.2024 klo 03:17:27