« takaisin Tulosta

Sivun sijainti: Etusivu

Alustat, teknologiat ja tuottavuus kääntäjää määrittelemässä

Antti Saloniemi
Aika: 16.1.2020 klo 15:00 - 18:00
Paikka: Pohjoismainen kulttuuripiste, Ting-sali, Kaisaniemenkatu 9, Helsinki (Kaisaniemi)

Päivitetty 15.1.2020: Paikkoja on vielä jäljellä. Tilaisuus on nyt avattu myös muille kuin SKTL:n jäsenille. Paikan päälle voi tulla ilmoitttautumatta. Tervetuola!


Tervetuloa kiinnostavaan alustatalousiltapäiväämme torstaina 16.1.2020 kello 15-18 Helsinkiin, Pohjoismaisen kulttuuripisteen tiloihin TING-saliin (Kaisaniemenkatu 9, Helsinki). 

 

Professori Antti Saloniemi pitää esityksen aiheesta Alustat, teknologiat ja tuottavuus kääntäjää määrittelemässä. Tilaisuuden aluksi erikoiskirjastonhoitaja Kira Nalin Pohjoismaisesta kulttuuripisteestä esittelee Pohjoismaisen kulttuuripisteen toimintaa.

 

Antti Saloniemi on tutkimuksissaan työelämän kysymyksiin keskittynyt Tampereen yliopiston sosiologian professori. Hän on mukana muun muassa tutkimushankkeessa, jossa selvitellään alustatalouden erilaisia muotoja Pohjoismaissa.

 

Ohjelma

14.30 Kahvi tarjolla

15.00 SKTL:n toiminnanjohtaja Kristiina Antinjuntti avaa tilaisuuden ja Kira Nalin esittelee Pohjoismaisen kulttuuripisteen toimintaa

15.15 Antti Saloniemi esittelee alustataloushanketta

16.00 Keskustelua ja yleisön kommentteja aiheesta – kääntäjien näkemyksiä aiheeseen toivotaan! 

 

Toivomme paikan päälle runsasta osanottoa ja keskustelua aiheesta.

 

Tervetuloa!

 

 

Tilaisuus on tarkoitettu ensisijaisesti SKTL:n jäsenille. Tilaan mahtuu 80 henkilöä. Huomioithan, että ulko-ovet ovat auki vain kello 17 saakka, joten saavuthan paikalle tilaisuuden aluksi, kiitos.

 

 

Kiitämme tilayhteistyöstä Pohjoismaista kulttuuripistettä.

 


27.10.2020 klo 04:50:15