« takaisin Tulosta

Sivun sijainti: Etusivu

Suomen kääntäjien ja tulkkien liiton sääntömääräinen kevätkokous 2024

25.3.2024

Vasemmalta oikealle: SKTL:n toiminnanjohtaja Jenni Kavén, Tarja Roinila -raadin puheenjohtajana toiminut Marja Ollila, SKTL:n hallituksen ja Tarja Roinila -raadin jäsen Pia von Essen, Tarja Roinila -stipendien saajat Emma Toukonen, Susanna Räty ja Mika Heiskanen sekä SKTL:n hallituksen puheenjohtaja Sanna Kokkonen.

Liiton sääntömääräinen kevätkokous pidettiin lauantaina 23.3. Aboa Vetus Ars Novan Factory-kokoustilassa Turussa. Kyseessä oli kolmas kerta kun liiton kevätkokous järjestettiin Turussa.

Kokoukseen osallistui 17 varsinaista jäsentä ja 2 opiskelijajäsentä. Kokouksen puheenjohtajana toimi Marja Ollila

Kevätkokouksessa käsiteltiin sääntömääräiset asiat. Liiton vuosikertomus vuodelta 2023 hyväksyttiin ja tilinpäätös vuodelta 2023 vahvistettiin, ja kokous myönsi hallitukselle ja muille vastuuhenkilöille vastuuvapauden. Kevätkokouksen hyväksymä vuosikertomus tulee luettavaksi liiton verkkosivuille ja kevätkokouksen pöytäkirja verkkosivujen jäsenosioon sen jälkeen, kun pöytäkirjantarkastajat ovat tarkastaneet ja allekirjoittaneet pöytäkirjan.

 

Ensimmäiset Tarja Roinila -stipendit jaettu

Ennen varsinaista keväkokousta jaettiin uudet Tarja Roinila -stipendit. SKTL myönsi ensimmäisellä hakukierroksella stipendit seitsemälle aloittelevalle kääntäjälle ja tulkille. Lue lisää.

Kiitokset kaikille kokoukseen ja stipendienjakotilaisuuteen osallistuneille ja onnittelut Tarja Roinila -stipendien saajille!   


24.4.2024 klo 01:52:25