« takaisin Tulosta

Sivun sijainti: Etusivu

Suomen kääntäjien ja tulkkien liiton sääntömääräinen kevätkokous 2022

28.3.2022

Kevätkokouksen puheenjohtajana toiminut Laura Lindén (vas.) ja SKTL:n hallituksen puheenjohtaja Sirpa Alkunen.
Liiton varapuheenjohtaja Esa Penttilä ojensi kevätkokouksessa hopeisen ansiomerkin Sirpa Alkuselle.
Heidi Nyblom Kuorikoski (vas.) ja Tiina Hautala esittelivät Haamu Kustannuksen julkaisemia teoksia.

 

Liiton sääntömääräinen kevätkokous pidettiin Vaasassa lauantaina 26.3.2022 klo 14.00 Original Sokos Hotel Royalissa. Koronarajoitusten takia kevätkokousta ei voitu pitää Vaasassa vuosina 2020 ja 2021, vaan kokoukset järjestettiin virtuaalisesti. Nyt kyseessä oli kolmas kerta, kun liiton kevätkokous järjestettiin Vaasassa. 

 

Kokouksen puheenjohtajana toimi Laura Lindén ja pöytäkirjaa kirjaavana sihteerinä liiton viestintäasiantuntija Maarit Laitinen.  

 

Kevätkokouksessa käsiteltiin sääntömääräiset asiat. Liiton vuosikertomus ja tilinpäätös vuodelta 2021 hyväksyttiin ja kokous myönsi hallitukselle, toiminnanjohtajalle ja va. toiminnanjohtajalle vastuuvapauden. Kevätkokouksen pöytäkirja tulee jäsenten luettavaksi jäsenosioon sen jälkeen, kun pöytäkirjantarkastajat ovat tarkastaneet ja allekirjoittaneet sen. 

 

Liiton pitkäaikaisille aktiiveille myönnettiin kokouksessa ansiomerkkejä. Sirpa Alkunen, Paula Bertell, Juha Eskelinen, Taina Helkamo, Jukka Sorsa ja Kristiina Taivalkoski-Shilov saivat SKTL:n hopeiset ansiomerkit. 

 

Ennen varsinaista kokousta kääntäjä Heidi Nyblom Kuorikoski ja Haamu Kustannuksen Tiina Hautala kertoivat kummitustarinoiden kääntämisestä.

 

Kiitokset kaikille osallistuneille ja onnittelut ansiomerkkien saajille!  


5.10.2023 klo 05:26:49