« takaisin Tulosta

Sivun sijainti: Etusivu

Tule harjoittelijaksemme!

13.1.2022

Suomen kääntäjien ja tulkkien liitto ry (SKTL) ja Kieliasiantuntijat ry etsivät yhteistä korkeakouluharjoittelijaa neljäksi kuukaudeksi toteuttamaan Kansainvälisen kääntäjienpäivän seminaaripäivää.

Harjoittelu jakaantuu keväälle 2022 ja alkusyksylle 2022. Harjoittelun ensimmäinen osa (8 viikkoa) sijoittuu niin, että se alkaa aikaisintaan 4.4. ja päättyy viimeistään 18.6. Harjoittelun toinen osa (8 viikkoa) alkaa aikaisintaan 15.8. Ajankohdista sovitaan tarkemmin harjoittelijan kanssa.

Ensisijaisesti harjoittelija osallistuu Kansainvälisen kääntäjienpäivän suunnitteluun ja järjestämiseen. Hän osallistuu myös järjestöjen opiskelijatoiminnan päivitys- ja kehittämisprojekteihin ja järjestöjen muihin toimisto- ja viestintätehtäviin.

Harjoittelijaltamme toivomme

  • • kieli-, käännös- tai tulkkausalan tai viestinnän alan opintoja
  • • innostusta hyvän työelämän kehittämiseen ja järjestötoimintaan
  • • hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja.
  •  

Arvostamme kokemusta ainejärjestötyöstä ja tapahtumien järjestämisestä sekä käsitystä kielipalvelualasta. Edellytämme hyvää suomen kielen kirjallista ilmaisua. Kaikenlainen viestintäosaaminen, oma-aloitteisuus ja aktiivinen ote ovat eduksi työssä. Tuo rohkeasti oma aktiivisuutesi ja innostuneisuutesi esille!

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden päästä tutustumaan vaikuttamistyöhön sekä kieli- ja käännösalan työelämän rakenteisiin. Harjoittelun kautta pääset laajentamaan omia verkostojasi koko Suomen laajuisesti. Tehtävänkuvassa ei painotu kääntäminen tai tulkkaus.

Harjoittelu soveltuu hyvin esimerkiksi kääntämisen ja tulkkauksen, kielten tai viestinnän maisterivaiheen opiskelijalle. Harjoittelu jakautuu SKTL:n ja Kieliasiantuntijat ry:n kesken ja työntekopaikka on keväällä SKTL:n ja syksyllä Kieliasiantuntijoiden toimistossa.

Harjoittelu on kokoaikainen (37,5 h/vko). Tehtävä pitää sisällään jonkin verran matkustamista (jos Kääntäjienpäivänä pidetään lähiseminaarina) ja iltatöitä. Harjoittelu on palkallinen, rahapalkka on 1 290 €/kk.

Kieliasiantuntijoiden toimisto sijaitsee Itä-Pasilassa (Ratavartijankatu 2 A) hyvien kulkuyhteyksien päässä. Mukavassa työyhteisössä on neljä järjestöä ja kymmenen työntekijää. SKTL:n toimisto sijaitsee Etu-Töölössä (Hietaniemenkatu 2) lähellä Kampin metroasemaa. SKTL:n palveluksessa on viisi työntekijää.

Jos koronatilanne jatkuu yhä, harjoittelu voidaan suorittaa etänä.

Lähetä hakemuksesi viimeistään 13.2.2022.

Lähetä vapaamuotoinen hakemus ja ansioluettelosi sähköisesti (liitteet pdf:nä) sekä Kieliasiantuntijat ry:n toiminnanjohtajalle hanna.gorschelnik@kieliasiantuntijat.fi että SKTL:n va. toiminnanjohtajalle jenni.kaven@sktl.fi.

Haastattelut järjestetään etäyhteyksin perjantaina 18.2.2022 tai erikseen sovittavana ajankohtana. Harjoittelija valitaan mahdollisimman pian haastattelujen jälkeen.

 

Lisätietoja:

Kieliasiantuntijat ry, toiminnanjohtaja Hanna Gorschelnik, puh. 050 576 2553 hanna.gorschelnik@kieliasiantuntijat.fi

Suomen kääntäjien ja tulkkien liitto ry, va. toiminnanjohtaja Jenni Kavén, puh. 044 3445 205, jenni.kaven@sktl.fi


22.9.2023 klo 10:30:03