« takaisin Tulosta

Sivun sijainti: Etusivu

SKTL:n kesäkampanja tekee paluun!

25.5.2020

Haluatko antaa positiivista palautetta lukemasi kirjan kääntäjälle? Onko silmiisi osunut erityisen sujuva tai oivaltava käännösratkaisu vaikkapa mainostekstissä tai TV-ohjelman tekstityksessä? Onko hankala tilanne ratkennut pätevän tulkin avulla? Onko käännöstutkijan oivallus auttanut sinua työssäsi? Nyt voit kertoa siitä muillekin!

Aika: 25.5.–25.8.2020

Suomen kääntäjien ja tulkkien liiton aihetunnisteilla #kehukääntäjää ja #tykkäystulkille voit antaa kääntäjille  ja tulkeille positiivista palautetta. Kampanjan tarkoituksena on tehdä käännösalan ammattilaiset näkyviksi ja nostaa esiin hyviä käännöksiä ja tulkkauspalveluita!

Voit osallistua positiivisen palautteen antoon julkisesti Facebookissa, Instagramissa tai Twitterissä. Muista silloin lisätä positiiviseen palautteeseesi aihetunniste #kehukääntäjää tai #tykkäystulkille, ja tägää myös SKTL postaukseesi!

Nostamme parhaita paloja myös esiin SKTL:n somessa. Kampanjaan osallistuneiden kesken arvotaan elokuun lopussa vuoden 2020 Mikael Agricola -palkinnon ja J. A. Hollon palkinnon saaneita kirjoja

SKTL:n löydät somesta seuraavien tunnisteiden takaa:


29.9.2020 klo 05:29:56