« takaisin Tulosta

Sivun sijainti: Etusivu

Tietopyyntö koskien poliisihallituksen ja maahanmuuttoviraston käännöspalvelujen hankintaa ja tiedotustilaisuus

7.4.2020

Uutista päivitetty 8.4.2020

Poliisihallitus ja maahanmuuttovirasto ovat käynnistäneet käännöspalveluiden hankintaa koskevan markkinakartoituksen julkaisemalla tietopyynnön hankintailmoitukset.fi (Hilma) sivustolla. Tämä osoitelinkki johtaa suoraan Hilma-sivustolla 7.4.2020 julkaistuun ennakkoilmoitukseen.

Välitämme tiedon SKTL:n jäsenille, jotta tietoa saataisiin jaettua mahdollisimman suurelle joukolle mahdollisista käännöspalvelun tarjoajista ja hankinta kyettäisiin valmistelemaan parhaalla mahdollisella tavalla ennen varsinaisen hankintailmoituksen ja tarjouspyynnön julkaisua.

Pyydämme mahdollisia käännöspalveluiden tarjoamisesta kiinnostuneita tutustumaan ennakkoilmoitukseen sekä osallistumaan järjestettävään markkinakartoitukseen vastaamalla tietopyynnössä esitettyihin kysymyksiin.

Lisätietoja ja liitteet on saatavilla sähköisesti ja maksutta tarjouspalvelu.fi-verkkosivulta.  Tietopyynnön tarkempiin tietoihin tutustuminen vaatii rekisteröitymisen ja kirjautumisen palveluun.

Huomaathan myös, että osana kartoitusta Poliisihallitus ja Maahanmuuttovirasto järjestävät kaikille käännöspalveluja koskevasta tarjouskilpailusta kiinnostuneille palveluntuottajille avoimen infotilaisuuden. Infotilaisuus pidetään 16.4.2020 klo 10.00 – 12.00. Koronavirusepidemian takia infotilaisuus järjestetään etänä. Infotilaisuuden teknisenä järjestäjänä on Poliisihallitusta ja Maahanmuuttovirastoa hankinnassa avustava PTC Services Oy. Infotilaisuuteen tulee ilmoittautua etukäteen. Ilmoittautuminen tulee tehdä viimeistään 14.4.2020 PTC Services Oy:n sähköpostiosoitteeseen info@ptcs.fi. Viestin otsikkoon tulee kirjoittaa ”Pohan ja Migrin käännöspalvelujen hankinta”. Ilmoittautuessa tulee ilmoittaa ilmoittautujan tiedot, organisaatio tai nimi (jos kyseessä toiminimi tai freelancer) ja sähköpostiosoite. PTC Services Oy lähettää ilmoittautuneille kutsun infotilaisuuteen ja tarkemmat ohjeet siihen osallistumisesta.

Kirjauduthan Hilmaan (linkki yllä) saadaksesi aiheesta lisätietoja!

 

Lisätiedot: PTCServices Oy, Kaisa Mäkinen, hankinnasta vastaava asiantuntija (kaisa.makinen@ptcs.fi)

 

 

 


20.1.2022 klo 07:40:06