« takaisin Tulosta

Sivun sijainti: Etusivu

SKTL järjestää kääntäjille ja tulkeille yrittäjyyskoulutusta 13.–14.3.2020

31.1.2020

Haluatko kääntäjä- tai tulkkiyrittäjäksi? Kiinnostaako kääntäjille ja tulkeille suunniteltu yrittäjyyskoulutus?

Suomen kääntäjien ja tulkkien liitto järjestää keväällä 2020 paljon toivotun yrittäjyyskoulutukseen, joka on kohdennettu yritystoimintaa suunnitteleville ja vastikään yrittäjänä aloittaneille SKTL:n jäsenille.

Suomen kääntäjien ja tulkkien liitto järjestää jäsenilleen 13.–14.3.2020 Helsingissä paljon toivotun yrittäjyyskoulutukseen, joka on kohdennettu erityisesti kääntäjille ja tulkeille.

Koulutuksen tavoitteena on jakaa osallistujille perustietoja yrittäjyydestä ja yrittäjyyden aloittamisesta, opastaa yrittäjyyteen liittyvään tiedonhakuun sekä tuottaa jokaiselle alustava liiketoimintasuunnitelma.

Koulutuksen hinta on hyvin edullinen (50 €, alv 0 %), sillä SKTL:n hallitus subventoi hintaa. Kyseessä on pilottihanke.

Kouluttajana toimii käännösalan pitkän linjan yrittäjä, DI, AmO Sanna Kokkonen, jonka ohjaaman koulutuksen aikana tehdään tehtäviä, joista lopulta syntyy alustava liiketoimintasuunnitelma. Tarkoitus on, että valmistunutta liiketoimintasuunnitelmaa kukin voi käyttää apuna esim. starttirahaa hakiessa.

Tiedätkö sinä jo, mitkä ovat vahvuutesi yrittäjänä? Mitä myyt ja kenelle myyt? Miten kielitoimialan markkinoilla kannattaa toimia? Miten hinnoittelet työsi? Miten myyt osaamistasi? Mitä ovat tyypillisimmät yrittäjyysmuodot, ja mikä niistä on sinulle paras? Miten lasket budjetin tai laadit liiketoimintasuunnitelman? Mitkä ovat yritystoiminnan riskit ja mitä käytännön toimia yrityksen perustamiseen kuuluu?

Jos suunnittelet yritystoiminnan aloittamista tai olet vastikään aloittanut yrittäjänä, tule mukaan! Kurssi sopii myös alanvaihtajille, päivätyöstä vaikkapa yrittäjäksi siirtyville tai opiskelijoille, jotka aikovat ryhtyä yrittäjiksi kielitoimialalle.

Viimeinen ilmoittautumispäivä koulutukseen on 27.2.2020.

 

Tervetuloa mukaan!

 

 


20.1.2022 klo 06:43:54