« takaisin Tulosta

Sivun sijainti: Etusivu

Haku mentoriksi SKTL:n mentoriohjelmaan 30.1. asti

18.1.2018

Haku mentoriksi SKTL:n ensimmäiseen mentoriohjelmaan on avoinna 30.1.2018 asti.

Mentoriksi voi hakea SKTL:n varsinainen jäsen, jolla on vankka kokemus ainakin yhdellä kääntämisen tai tulkkauksen alalla. Mentorointi taas on tarkoitettu työuraansa aloitteleville varsinaisille jäsenille. Myös koejäsenet otetaan haussa huomioon, mikäli mentoreita on riittävästi. Haku aktoriksi alkaa 20.2.2018.

Mentoriohjelmaan kuuluu alkutapaaminen 20.3., mentorointiparin tapaaminen noin kerran kuussa, pois lukien vuodenvaihde ja kesälomakausi, sekä päätöstapaaminen maaliskuussa 2019. Osa tapaamisista voidaan järjestää esimerkiksi videopuheluna. Yleisesti on tapana, että jos mentori ja aktori asuvat eri paikkakunnilla, aktori matkustaa mentoriaan tapaamaan.

Mentoreille korvataan kotimaanmatkat alku-  ja päätöstilaisuuteen. Lisäksi mentori saa vapautuksen vuoden 2019 jäsenmaksusta.

Mentoriohjelman esittelytilaisuuden (16.1.2018) diat  (SKTL:n jäsensivuilla, kirjaudu omilla jäsentunnuksillasi, kiitos!)

Lisätietoa mentoroinnista (SKTL:n jäsensivuilla, kirjaudu omilla jäsentunnuksillasi, kiitos!)

Tervetuloa mukaan antoisaan vapaaehtoistoimintaan, jossa pääset jakamaan osaamistasi aloittelevalle kollegalle ja verkostoitumaan toisten mentoreiden kanssa.

Hakulomake  (SKTL:n jäsensivuilla, kirjaudu omilla jäsentunnuksillasi, kiitos!)

 


8.12.2022 klo 21:08:29