Kolmosjaoston koulutusristeily

Aika: 13.-14.5.2016

Tervetuloa kolmosjaoston perinteiselle koulutusristeilylle! Tällä kertaa suuntana on Ahvenanmaa ja teemana ruokakulttuuri ja siihen liittyvä kieli av-käännöksissä. Ruokaohjelmia pyörii televisiossa jopa 70 viikossa, mikä näkyy myös av-kääntäjien työssä. Koulutusristeilyllä kehität ammattitaitoasi ja opit lisää ruoka- ja ravintola-alasta – sekä tietenkin verkostoidut kollegoiden kanssa. Koulutuksessa kuulemme mm. reseptien kääntämisestä sekä Strömsön ja Purtavaa Pohjolasta -sarjojen kääntämisestä.

Risteily lähtee perjantaiaamuna kello 8.45 Turun satamasta ja palaa lauantai-iltana kello 19.50. Yön vietämme hotellissa Maarianhaminassa. 85 euron perushintaan kuuluvat laivamatkat, koulutus laivalla (sis. kahvit), tutustumiskäynti Smakbyn krouviin ja tislaamoon, missä tapaamme myös Strömsö-kokki Michael Björklundin sekä nautimme maistiaisista, hotelliyöpyminen kahden hengen huoneissa, aamiainen ja aamusauna sekä yhteinen buffet-ateria laivalla paluumatkalla. Tämän parempaa vastinetta 85 eurolle on vaikea löytää!

Lisämaksu yhden hengen huoneesta on 40 euroa (rajattu määrä), ja yksisuuntaisen yhteiskuljetuksen Helsingistä Turkuun perjantaiaamuna saa varsin kohtuulliseen 10 euron hintaan. Yhteinen illallinen Maarianhaminassa perjantaina on valinnainen ja maksaa 15 euroa.

Viking Linen säännöistä johtuen koulutustapahtuman ikäraja on 21.

Huom! Ilmoittautumisaikaa on pidennetty! Ilmoittautuminen 3.4. mennessä jäsenosiossa (vaatii sisäänkirjautumisen).

Aikataulu:

  • Perjantai 13.5.2016
  • Klo 6.00 Yhteiskuljetus lähtee Helsingistä Mikonkadun tilausajopysäkiltä
  • Klo 8.30  Siirrymme laivaan Turun satamassa (Viking Amorella)
  • Klo 9.00–13.00 Koulutusta laivalla (tarkempi erittely tulossa)
  • Klo 13.00–14.00 Lounastauko (omakustannus)
  • Klo 14.10 Saapuminen Maarianhaminaan ja siirtyminen hotellille, mistä jatkamme bussilla kohti Smakbyta
  • Klo 15.30 Michael Björklund vastaa kysymyksiin ruokaohjelmien tekemisestä, Smakbyn tislaamon maistiaiset
  • N. klo 18.00 Paluu hotellille
  • Klo 19.00 Yhteisillallinen Dino’s Bar & Grillissä (15 € lisämaksu)
  •  
  • Lauantai 14.5.2016
  • Hotelliaamiainen, vapaata tutustumista Maarianhaminaan
  • Klo 14.00 Siirrymme laivaan Maarianhaminan Länsisatamassa (Viking Grace)
  • Klo 15.00 Yhteinen buffet-ruokailu laivalla
  • Klo 19.50 Saapuminen Turun satamaan